Ha nincs papír, amit aláírtam, és úgy jelentettek be az adataim alapján állítólag, úgy hogy alá sem írtam, mit tehetek, ha nem fizetnek ki?
Biztos vagyok benne, hogy nem jelentettek be, hiszen akkor már nem beszélhetünk feketemunkáról. Ügyfélkapun meg tudod nézni egyébként.
Szerintem ezt buktad sajnos, ha nem volt szerződésed, egy petákot sem hajthatsz be a cégen. Legközelebb szerződés nélkül egy másodpercet se dolgozz.
Ahhhaaa... szóval 25 évesen már több munkahelyen főnökké emeltek ki, olyan jó vagy, ennek ellenére most feketén kellett dolgoznod egy gagyi cégnél, ahol pár napig bírtad csak, ráadásul át is vertek, és már mész is a következő szr helyre... De persze ott sem fogsz tudni dolgozni, mert nem tudtál félretenni 500 forintot zsemlére és éhezel. De legalább interneted még van.
Ha ezt most komolyan írtad, akkor kérj segítséget valamelyik családtagodtól vagy barátodtól, az új munkahelyeden pedig csak akkor dolgozz, ha kaptál szerződést is.
A legutóbbi "munkahelyeddel" semmit nem tudsz kezdeni, papírok nélkül esélytelen, hogy pénzt szedj ki belőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!