Embertelen körülmények, piszokság a munkahelyen. Hol tegyek panaszt?
Diákmunkán vagyok egy gyárban. A fizikai dolgozóknak 1 koedukált mosdó van. A wc-k tele vannak szrva, nincsenek lehúzva. Undorítóan piszkos minden.
A dolgozóknak kihelyezett hűtő nem működik, az oldala is ki van lyukadva és patkány vagy egér ürülék van benne.
Az öltözőben nincs meleg víz, csak hideggel lehet zuhanyozni. A zuhanyzók piszkosak, mintha soha se lettek volna takarítva.
A gyár területén a koptatódobok mellett a padló tele van fémporral. Kb 5 centi vastagságban áll. Munkavégzés után nem szokták eltakarítani, így csak gyűlik.
Hol lehet ezzel kapcsolatban panaszt tenni?
Fel kellene venni egy takarítót, főnöknek mondjad.
De lehet én lépnék le, azt dobnék egy "hello megyek haza"-t még valakinek.
Köszönöm a válaszokat, már megkezdtem írni az e-maileket.
Takarítónő van, csak az nem csinál semmit. Az egyik főnöknek az ismerőse, ezért nem kell dolgoznia. Munkaidőben beszélget, zenét hallgat, stb.
Hát apám akkor verjed már vállon azt a takarítót vagy vegyetek fel valakit aki dolgozik is valamit.
Ez akkor is nonszensz.
#1 válaszoló
És a rendőrségnek mégis mi köze van hozzá???
Lehet haborogni, de ezeket a dolgozok sajat maguknak koszonhetik, talan a meleg vizet leszamitva.
Nalunk is kesz ferto volt a kozos mosdo, mert tobb iroda is hasznalta, majd eroszakkal sikerult mindenkit civilizalni, szepen bezartunk kulon kulon minden wc fulket, irodakra es nemekre osztva, aki kulazni akar az elviszi a megfelelo kulcsot. Azota lass csodat, nincs lesz*rva a wc uloke, rajottek hogy kell hasznalni a kefet, sot meg a piszoar csap is vegre ellatja a funkciojat.
A hutto lehet hogy eredetileg jo volt, de hanyag kezekben tonkremegy. Ha az ottaniaknak igy jo, akkor mind1 hol jelented, tudtommal igenytelennek lenni meg nem illegalis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!