Szerintetek alapból primitív szolgalelkű sok ember vagy erre nevelik őket?
Életemben nem írtam még ki kérdést ebben a témában, ezt buktad.
Szóval van más is, akinek rajtam kívül kinyílt a szeme.
Ez egy kérdés. Arra vagyok kíváncsi, hogy ezek az emberek felfogják, hogy csak körbe-körbe futnak és csak akarat kellene, hogy jobb életük legyen vagy fel sem fogják, mert erre nevelték őket az iskolában meg otthon?
Húzz már innen a h***eségeddel. :D
De előtte kicsit nyisd ki a szemed. Vannak olyan emberek, akik nem függnek semmilyen önpusztító dologtól és normális, boldog, kiegyensúlyozott középosztálybeli életet élnek, mert megteremtették.
Jó, itt választ nem fogok kapni azt már látom.
Azért az értelmesebbnek köszönöm.
Azért jól a kezembe adtátok a kérdezés lehetőségét.
Nem mindenki lesz elkeseredett lelki nyomorék, tele káros függőségekkel 30 éves korára. Közöttük én sem.
Ők ilyen személyiséggel születnek vagy arra nevelik őket, hogy ilyen sérült, alárendeltek legyenek? Ezt magamról nem tudom eldönteni, mert a családunk fele ilyen, fele olyan.
30 éves vagyok. Azt hiszem gyerekes a felfogàsom is - mint a kérdezőnek.
Mégis dolgozom, mert kell a pénz. Nem vagyok túlköltekező, nincsenek káros szenvedélyeim.
És igen, belegondoltam abba, hogy sok értelme nincs. De meg kell szednem anyagilag magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!