Ez azt jelenti hogy nem engem választottak? Érdemes várni vagy hívjam fel újból?
Múlt pénteken voltam interjún és abban maradtunk hogy visszajelzek nekik hogy érdekel-e a munka vagy sem.
Én ezt e-mailben meg is tettem de semmi válasz,felhívtam őket tegnap ott is mondtam hogy érdekelne a lehetőség erre azt mondta a csaj hogy majd a kolléganő fog írni nekem még aznap de semmi választ nem kaptam...Nem akarok erőszakoskodni de nagyon kellene a meló.
"az embernek kell érdeklődnie hogy mivan...Én elhiszem hogy őket nem érdekli hogy te vársz mert neki van melója meg fizetése..
De én ha kell be is megyek,időmből kitelik...Gondolkozzanak már azért..."
Neked kellene inkább elgondolkoznod! Nem értem miért hiszi az ilyen sok álláskereső, hogy a HR-esek fő feladata az összes pályázó visszahívogatása. Egyrészt az új munkaerő toborzása csak egy kis része a feladatnak, hiszen ott vannak a már meglévő dolgozók ügyeinek intézése, másrészt általában sok a beadott pályázat. Nem lehet a több száz embernek telefonálással/levél írással tölteni a napot, mert nem férne bele a HR-es 8 órás munkaidejébe.
Azt, hogy a visszahívás hiányát rosszindulatnak, lustaságnak tudod be, az téged jellemez = mindenki magából indul ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!