Ez azt jelenti hogy nem engem választottak? Érdemes várni
vagy hívjam fel újból?
Figyelt kérdés
Múlt pénteken voltam interjún és abban maradtunk hogy visszajelzek nekik hogy érdekel-e a munka vagy sem.
Én ezt e-mailben meg is tettem de semmi válasz,felhívtam őket tegnap ott is mondtam hogy érdekelne a lehetőség erre azt mondta a csaj hogy majd a kolléganő fog írni nekem még aznap de semmi választ nem kaptam...Nem akarok erőszakoskodni de nagyon kellene a meló.
Erre azt tudom mondani, hogy voltam 1x egy szarabb melóért egy interjún. Telefonon egyeztettem a HR-es csajjal akkor látta először az önéletrajzom. Annyira tetszett neki, hogy mondta hogy tudna egy sokkal jobb melót ajánlani. El is kezdett beszélni arról. Abba maradtunk, hogy jövő héten akkor jeleznek. (azóta is várhatnám)
Na egyik állást sem kaptam meg :D Van ez így.
2017. ápr. 4. 12:53
12/21 A kérdező kommentje:
Na ezaz,sajnos odáig eljutottunk hogy az embernek kell érdeklődnie hogy mivan...Én elhiszem hogy őket nem érdekli hogy te vársz mert neki van melója meg fizetése..
De én ha kell be is megyek,időmből kitelik...Gondolkozzanak már azért...
2017. ápr. 4. 13:05
13/21 anonim válasza:
Én a Danonosokkal jartam úgy regen, hogy megigertek az interjun: 1 héten belül hívnak. Nem hivtak. Telefonáltam, es másnapi visszajelzést ígértek. Kiderult, hogy bejutottam a 2. körös interjúra. Ott megint 1 hetet ígértek, es megint nem hívtak. Rajuk csörgögtem, és nem tudtak mondani semmit, és visszahívás ígértek. Egy napos csúszással hivtak el, hogy fel szeretnének venni. Ha nem hivogatom őket, talán ki sem derül.
2017. ápr. 4. 14:39
14/21 anonim válasza:
De én nem értem azt a részét, hogy "...visszajelzek nekik hogy érdekel-e a munka vagy sem." Miért nem mondtad akkor rögtön, hogy már eldöntötted, hogy érdekel? Lehet, hogy ezen múlott.
2017. ápr. 4. 14:52
15/21 A kérdező kommentje:
Felhívtam ma őket,azt mondta a csaj hogy a vezető bent sem volt még a központba mert a telephelyek között ingázik és azt mondta hogy a héten mindenképpen visszajelez...Meg hogy ezer dolga van..Nyílván ha ott mondom hogy érdekel akkor sem vesz fel mert vannak még rajtam kívül is jelentkezők,mondjuk veszíteni valóm nincsen,péntekig nem jeleznek felhívom őket újra..
2017. ápr. 4. 15:43
16/21 anonim válasza:
Ha te nem felelsz meg nekik, őket nem fogja érdekelni, hogy neked ők lennének a legjobbak. Lehet, hogy számukra van nálad jobb, és már fel is vették.
2017. ápr. 5. 08:19
17/21 A kérdező kommentje:
Semmilyen elvárásuk nem volt...Árut kell összekészíteni ennyi az egész..Nyílván nem 1 embert keres látva mekkora volt az a raktár...Én ezt a hetet még megvárom..Mondjuk 8 órát kell melózni és 4-be jelent be..Sok embernek meg ez nem annyira felel meg de engem nem zavar,legyen munka...
2017. ápr. 5. 13:07
18/21 anonim válasza:
Azért az ilyen munkákkal legyél óvatos. Tudom, hogy sok cég csinálja, de te jársz rosszul vele, szóval ha teheted, ez legyen csak átmeneti, ha összejön.
2017. ápr. 5. 14:56
19/21 A kérdező kommentje:
Nekem inkább az a gyanús hogy kb 2 hete nem talál embert holott egy tök szuper időbeosztású dologról van szó,a pénz is megfelelő..És érdekes hogy a főnök nincs bent egész héten és nem nézi az e-mailjait és kb 1 embere van ott aki melózik..Jó én elhiszem hogy nem érdekli őket hogy szerencsétlen egyedül van...De nem tudom miért nem bíz meg egy kolléganőt hogy foglalkozzon ezzel és hívja fel aki/akik megfeleltek..
2017. ápr. 5. 15:10
20/21 anonim válasza:
A legtöbb ember nem megy bele olyanba, hogy teljes munkaidőt kell ledolgozni, de csak részmunkaidőre jelentik be, valószínűleg ezért nem talál, vagy akiket talál, azok hamar lelépnek. Inkább te is keress normálisabb helyet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!