Szerintetek ez még belefér a korrektségbe?
Mindenhol akadnak kosza jarulekos feladatok.
Csoportvezeto vagyok egy amerikai multinal, no vagyok, megis elofordultak mar a kovetkezok: asztalok osszecsavarozasa (masik irodaba koltozeskor), PC pakolaszas, irodaszer valogatas, szetjott kabel ragasztas, szellozo lamellak forgatasa, dekoracio vasarlas unnepek elott, stb.
Es legtobbje nem is uresjaratban tortent..nem vagyok az a tipus, hogy ulok es varok, ha valami szukseges, beallok segiteni, vagy ha nem jon pl. a gondnok, hat segitek szetcsavarozni az asztalt. No es vezeto letemre..es egyaltalan nem banom, szeretem ha porognek a dolgok, barmirol is legyen szo.
Szoval egy boltban szerinted kinek kene ezeket megcsinalni, vegyenek fel ra diakmunkast napi 1-2 orara, hogy gombostut szedegessen, amig Te acsorogsz az ures kasszanal?
Nekem ha nem lenne más dolgom, akkor örülnék is neki, hogy nem csak ülök és nézek, hanem segíthetek, hisz ha csinálok valamit, úgy gyorsabban telik az idő.
Ha úgy érzed, hogy nem ez a munkaköröd, akár fel is mondhatsz.
Én annak idején az egyetem mellett hosstesskedtem a Tescoban, de volt egy bunkó csoportvezető, aki azt mondta nem csinálok semmit, és berakott árut feltölteni. Ha azt mondta volna, hogy karácsony van, tudnék-e segíteni pakolni, akkor szívesen segítettem volna, de így inkább felmondtam, hisz direkt nem arra a munkára mentem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!