Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Az ilyen munkahely hogy...

Az ilyen munkahely hogy tartja fent magát? Többit alább.

Figyelt kérdés
Felvettek egy helyre volt ilyen, na szóval az emberek többsége de szinte mindenki interneten újságot olvasott. Mellette kávéztak, cigaretta. Munkavégzés: napi 10 perc, minden második ember már olyan 1-2 fele hazament. Most engem az érdekelne hogy az ilyen munkahely hogy tartja fent magát? Mondjuk engem felvettek de pár hónap múlva ki is rúgtak. Miből fizetik a céges autókat, miből fizetik az irodát? Vélemények?
2017. márc. 25. 14:58
 1/5 anonim ***** válasza:
Melyik cég ez? Mennék oda dolgozni...:-)
2017. márc. 25. 15:47
 2/5 A kérdező kommentje:

2 db ilyen céggel volt szerencsém eddigi pályafutásom alatt.

Legutóbb volt 1, az előtt dolgoztam egy cégnél, na ott dolgoztak az emberek csak kevés volt a fizu, és ez előtt a cégnél volt a 2. ilyen cég.

Tehát 3 cégből 2 az ilyen volt.

2017. márc. 25. 16:00
 3/5 A kérdező kommentje:

Volt ez a 3. cég na ott tettek vettek az emberek, folyt munkavégzés csak mindenki minimálra volt bejelentve.

Ez volt nekem a problem.

És utána jött egy cég, ez a 2. ahol kávé, cigi, locsi fecsi, napi 10 perc "munka".

2017. márc. 25. 16:02
 4/5 anonim ***** válasza:
Nyilván van más bevételi forrásuk, valószínűleg nem tisztességes módon. Persze hogy kirúgtak, idegeneket sokáig nem tartanak meg, minek fizessenek neked, amikor ők is osztozhatnak a pénzen. Valami itt ezeknél nagyon nem stimmelt, talán még jól is jártál, hogy kirúgtak.
2017. márc. 26. 20:56
 5/5 A kérdező kommentje:

Vagy nem azt mondom hogy nem tisztességes forrásokból tartják fennt magukat, hanem amikor odakerültem nem igazán volt munka, ők inkább ilyen évi 1-2 nagyobb projektre koncentrálnak, nem az van hogy minden hónapban mondjuk van 3-4 kisebb projekt.

De simán aláírtam a kilépő papírokat, megyek máshova, nekem ez nem probléma.

2017. márc. 27. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!