Volt, hogy a főnököd olyan dologra utasított, ami nem volt teljesen korrekt?
Nem úgy gondolom, hogy jogszerűtlen volt vagy illegális, de nem igazán volt korrekt valakivel szemben.
Ekkor te mit tettél?
Valakivel szemben?
Kb. erről szólnak a magyar munkahelyek már elnézést.
Nekem olyan tapasztalatom van, hogy ügyvezető ezzel szivatta az alkalmazottat: Induljon el reggel autóval, és oda kell érni valahova 8-ra. Menjen gyorsan mert oda kell érni, ha kell 170-180-al. Ja erre megbüntették a fickót és elé áll az ügyvezető: na akkor mi legyen? Én lehet vállon vertem volna az ügyvezetőt, tudod kivel szórakozzál.
Na visszatérve a kérdéshez, ezek a magyar munkahelyek. Rokonom is dolgozik egy cégnél, pl. kiadja a tulaj valamilyen gépet meg kell javítani. Rendelkezésre álló összeg: 120 Ft. Vagy annyi se, 5 Ft. Erre fel kell hívni pár vállalkozót, azok meg idegbajt kapnak, sőt valamelyik elmagyarázza telefonba hogy kérem hagyják őt békén ilyen hülyeséggel, 5 Ft-ért nem csinál semmit.
Ha úgy vesszük ez is az, nem igazán korrekt egy vállalkozóval.
Én a takarítókat szeretem akiket munkaidőben azért küld a főnök, hogy nézzék ki mennyire végzi a munkáját. :DD
A legutolsó főnököm egy igazi beképzelt paraszt volt, kerestem munkahelyeket így jobb híján elmentem egy gyárba. Aztán minden héten úgy összességében mindenkit oltogatott (pedig munkaerőhiány volt) hogy akinek nem tetszik valami az elmehet. Asszem egy hónap alatt 3-an mondtuk fel. Aztán sopánkodott, hogy ezért tart itt az ország mert ilyenek a dolgozók. LOL
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!