Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hány napot dolgoztál le eddig...

Hány napot dolgoztál le eddig egyhuzamban szabadnap nélkül?

Figyelt kérdés
Mindegy, hogy egy munkahelyen vagy többen dolgoztál. Hogy bírtad? Hány nap után kezdtél el kikészülni?
2017. márc. 20. 22:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Váltáskor voltam otthon 24 órát
2017. márc. 21. 14:24
 12/17 anonim ***** válasza:
11: És ez úgy volt, hogy egyik nap emígy, másik nap amúgy? Megkérdezhetem, hogy milyen munka?
2017. márc. 22. 03:53
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

egy hét így, egy hét úgy. Éjszakásból vasárnap reggel értem haza, hétfő reggel mentem. Nappalosból szombat este végeztem, vasárnap éjszakára mentem.

Egyébként gépgyártás.

2017. márc. 22. 06:18
 14/17 anonim ***** válasza:
Bárhogy is nézem, ez notórius kizsákmányolás, a dolgozó magánéletének nem tisztelése. Az ilyen beosztásért büntetni is lehetne a céget. És ezt legalább előre közölték, amikor felvettek, vagy csak ott szembesültél vele? Szabadnapot adtak, ha kértél? Vagy csak 3 hónhapig voltál ott?
2017. márc. 22. 09:58
 15/17 anonim ***** válasza:
60%
Az sem normális aki ennyi napot visz egyhúzomban. Aztán lehet csodálkozni, hogy robotnak veszik az embereket és nincs időd önmagadra, sem magánéletre, ezeknek a debi.leknek köszönhetjük akiknek annyi eszük van mint egy marék molylepkének, mert képeek a pénzért megdögleni is. Nekem nem egy kollégám belehalt a túlhajszoltságba, mert ők állították 50 éves vén fejükkel, hogy ők bírják a 24ezést ée mellette ő túrázni jár meg plussz napokat is bír, aztán a kocsijában szívinfarktut kapott. Hül.ye marhák, miattatok van az amit elvárnak azoktól is akik normálisan szeretnének élni és nem a munkahelyükön dekkolni reggeltől, estig és no life-ként, zombiként létezni. Kössz se.ggfejek!
2017. márc. 22. 10:43
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem mintha lenne választás. Vagy vállalod vagy szia
2019. ápr. 30. 18:51
 17/17 anonim ***** válasza:

Mikor őrködtem 47nap.

Nem mind 12óra,volt,hogy csak 8órás műszak volt.A 47ból 8órás volt 9szolgálat,de egyhuzamban 47nap sok volt.

2020. máj. 21. 07:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!