Hány napot dolgoztál le eddig egyhuzamban szabadnap nélkül?
Figyelt kérdés
Mindegy, hogy egy munkahelyen vagy többen dolgoztál. Hogy bírtad? Hány nap után kezdtél el kikészülni?2017. márc. 20. 22:43
11/17 anonim válasza:
Váltáskor voltam otthon 24 órát
12/17 anonim válasza:
11: És ez úgy volt, hogy egyik nap emígy, másik nap amúgy? Megkérdezhetem, hogy milyen munka?
13/17 anonim válasza:
egy hét így, egy hét úgy. Éjszakásból vasárnap reggel értem haza, hétfő reggel mentem. Nappalosból szombat este végeztem, vasárnap éjszakára mentem.
Egyébként gépgyártás.
14/17 anonim válasza:
Bárhogy is nézem, ez notórius kizsákmányolás, a dolgozó magánéletének nem tisztelése. Az ilyen beosztásért büntetni is lehetne a céget. És ezt legalább előre közölték, amikor felvettek, vagy csak ott szembesültél vele? Szabadnapot adtak, ha kértél? Vagy csak 3 hónhapig voltál ott?
15/17 anonim válasza:
Az sem normális aki ennyi napot visz egyhúzomban. Aztán lehet csodálkozni, hogy robotnak veszik az embereket és nincs időd önmagadra, sem magánéletre, ezeknek a debi.leknek köszönhetjük akiknek annyi eszük van mint egy marék molylepkének, mert képeek a pénzért megdögleni is. Nekem nem egy kollégám belehalt a túlhajszoltságba, mert ők állították 50 éves vén fejükkel, hogy ők bírják a 24ezést ée mellette ő túrázni jár meg plussz napokat is bír, aztán a kocsijában szívinfarktut kapott. Hül.ye marhák, miattatok van az amit elvárnak azoktól is akik normálisan szeretnének élni és nem a munkahelyükön dekkolni reggeltől, estig és no life-ként, zombiként létezni. Kössz se.ggfejek!
16/17 anonim válasza:
Nem mintha lenne választás. Vagy vállalod vagy szia
17/17 anonim válasza:
Mikor őrködtem 47nap.
Nem mind 12óra,volt,hogy csak 8órás műszak volt.A 47ból 8órás volt 9szolgálat,de egyhuzamban 47nap sok volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!