Milyen dolgozni a Flextronicsban? Sok a túlórázás? Szabadnap mikor van? Mi az a folyamatos műszak?
Szia.
Sok ismerősöm dolgozik a flex-ben. A műszakokról itt tudsz olvasni: [link]
A tesztírás egy vicc, szerintem a totál beteg emberek, és teljesen értelmi fogyatékosokat (mielőtt valaki trollkodna, ez a neve) próbálják vele kiszűrni.
Tanulj egy szakmát, és hagyd a Flexet.
Ha mégis ezt szeretnéd, Te döntésed, támogatlak. De az ottani munkásosztálytól lesznek rémálmaid.
A félfogú c. asszony a Mónika show-ból is ilyen helyen dolgozott.
Tény, hogy ha eldugott környéken élsz ahol nincsenek lehetőségek, ott sokszor csak a gyárak nyújtanak munkát. Belátom, belátjuk, hogy a semminél jobb a gyár, de a második jól írta.
A színvonal kritikán aluli. Rengeteg egyszerű ember összezárva, ahol a napi legnagyobb téma, hogy ki mit evett ebédre. Továbbá a babgulyás mértéktelen fogyasztásából eredő bélgáz gyakoriságának megvitatása.
Elnézést, a példamondat lemaradt.
"Húú, gecó! Mekkorát fingtam! A vége rajzolt a gatyában"...
A végére képzelj valami embertelen röhögésnek nem mondható zihálást, ahol szívja visszafele az orrából a váladékot.
Láttam, halottam.
Dolgoztam anno két napot a zalaegerszegi Flexben, még 2005-06 környékén (igaz, diákmunkán).
A tesztírás nagyon alap volt, olyan kérdésekkel, hogy jelöld be melyik a hardver: a: merevlemez, b: egér, c: Windows xp; d: monitor...
Akinek nem ment, annak segített a HR-s (ne nevessen senki, nyilván aki 50 éves, annak nehezen fog menni).
Úgy volt, hogy a RIM-re megyek (Blackberry telefonokat gyártottak), de kiderült az orvosin, hogy színtévesztő vagyok így mentem panelokat forrasztani Motorola set top boxokhoz. A második napon már pakoltak is és vitték Kínába a termelést, úgyhogy jó sokat dolgoztam azon a nyáron...
Mindenesetre sok a biztonsági őr, semmi olyan nem lehet nálad ami becsipog és a bejáratnál minden x-dik embert behívnak, hogy átnézzék mindenét. Minden részlegnél van detektor és biztonsági őr.
Ugyan én a két napba nem haltam bele, de mások szerint egy pokol az a hely. Viszont munkaerőhiány van, úgyhogy emelkedtek valamelyest a fizetések.
Rengeteg szefós!
Igazából ezen munkahelyeket a szellemileg hátrányos helyzetűeknek hozták létre még anno ,de a nagy munkahelyhiánynak köszönhetően profilt váltott és már az egészséges embereket is felveszik. Egyszerűen ha nincs más választás akkor valahol csak dolgozni kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!