Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ereztetek mar azt, hogy nem...

Ereztetek mar azt, hogy nem birtok tovabb dolgozni egy bizonyos kollega miatt? Mit csinaltattok? Legszivesebben felmondanek, de nem vagyok olyan helyzetben.

Figyelt kérdés

Par nappal ezelott ugy osszevesztem a nagyon idos kolleganommel, hogy zengett az iroda. Soha nem orditottam meg ugy senkivel, mint vele. Egyszeruen elertem a turokepessegem a hatarat. A beszologatasok, a keretlen kioktatasok, a hatam mogotti kibeszeles, az onbizalom rombolo tettei es szavai mind hozzajarultak ahhoz, hogy en egy olyan hangnemet ussek meg vele szemben, ami egyebkent soha nem fordult volna elo normalis keretek kozt. Mar mindent megprobaltam, levegonek neztem, visszaszoltam, de csak ujra es ujra megtalal. Hiaba mondom, hogy hagyjon beken, foglalkozzon a sajat eletevel, csak keresztbe tesz. Igy nem lehet dolgozni , se tanulni(munka mellett sulizok). Ugy erzem szandekosan csinalja, fajna neki, ha nem tudna vmilyen uton modon kotekedni. A maganelete romokban(gondoljatok a legrosszabbakra:valas,gyerekek, unoka teren) es igy probalja meg levezetni talan?...

Nem tudom, de borzaszto. Sz*r helyzetbe vagyok ,vhogy ki kene huznom egy darabig, de mar nem tudom mit kene csinalom.

Ha van vmi tanacsotok szivesen fogadom.

:( 24/n

2017. márc. 20. 21:37
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Most jelenleg elultem egy tok mas helyisegbe, de ez nem maradhat igy orokre. Hallom, ahogy kibeszelnek...

Lehet en vagyok a rossz tenyleg.

2017. márc. 21. 10:16
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem próbálsz másik munkát találni? Így 20 év munkaviszony után, nekem az a meglátásom, hogy jobb otthagyni a francba az ilyet. A te életedet mérgezi, ne hagyd már. Kezdj el keresni más helyet, fogsz találni. Az ilyen vén teliszärt román szatyrok sosem változnak meg, és elküldeni nem fogják.
2017. márc. 21. 11:14
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
valoban az ilyeneket sose kuldik el, elobb kuldik el a fiatalokat mint az ilyen ven carhaziakat, kezdj el masik melot keresni es ha talalsz lepj le, nem jo ez igy.
2017. márc. 21. 12:38
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Mintha magamat olvasnám. Nekem is volt egy vádaskodó, minden hájjal (szó szerint) megkent védett korú kolléganőm, akit egyszer úgy leb..sztam, hogy azt nem rakta ki az ablakba. De már akkor elég sok minden felgyülemlett. Otthagytam a francba azt a kócerájt, amúgy is alulfizetett volt, azóta sem megy oda senki, csak aki sült hülye és nem veszik fel máshová. Hagyd ott, ne hidd, hogy minden melóhely ilyen durva, kisebb kavarások mindenütt vannak, de egy bizonyos szint alá az emberek zöme nem süllyed.
2017. márc. 21. 17:47
 15/15 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen a valaszokat!!! Mindenkinek megy a zold kez.

Egy kicsit meg van kotve a kezem a suli miatt, de igyekszek allasokat nezni. A mai nap szornyu volt, inkabb nem is fejtenem ki.

Az ellensegemnek se kivanok ilyen munkatarsat. Az embereknek ugy kene gondolkodniuk, hogy a munkahely a masodik otthonuk, amit igyekezni kene minnel harmonikusabba es szerethetobbe tenni, nem pedig tuzes pokolt csinalni belole, ami miatt mar reggel hasmenessel kezded a napod. :(

En nagyon remelem, hogy minnel hamarabb eltudok innen huzni, szoritsatok.

2017. márc. 21. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!