Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Neked milyen fontos a munkahel...

Neked milyen fontos a munkahelyi légkör?

Figyelt kérdés
Ha jó a meló, jó a fizetés, de rossz a légkör, mindenki állandóan feszült és ideges, hozzá se lehet szólni, akkor maradnál azon a munkahelyen?
2017. márc. 18. 17:09
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Kivéve ha olyan a munkám, hogy dolgozhatok egyedül és nem egy kígyóverem a hely, ahol valaki gondol egyet és furkálódni kezd. Akkor és csakis akkor magasról letojnám a légkört.
2017. márc. 18. 17:24
 2/9 anonim ***** válasza:
fontos ezért is dolgozok egyedül
2017. márc. 18. 17:55
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Mondhatjuk, hogy csak dolgozni járunk a munkahelyre, de mivel szinte több időt töltünk ott, mint otthon, bizony fontos a légből. Volt már, hogy kevés fizetésért maradtam a jó társaság miatt és olyan is, hogy mentem hiába kaptam többet.
2017. márc. 18. 18:15
 4/9 anonim ***** válasza:
Figyelemzavaros vagyok. Már a suliban is emiatt voltam szar tanuló, mert nem tudtam koncentrálni. Ha vezetés közben hozzám szólnak agyf@*zt kapok (hogy ezzel a szóval éljek). Nem tudom a munkámat végezni, ha zavarnak, ezért az olyan helyeket otthagyom, ahol egyfolytában beszélnek hozzám, és ezt fordítva is elvárják. Elég nehéz megfelelő munkahelyet találnom.
2017. márc. 18. 18:34
 5/9 anonim ***** válasza:
Hasonló szituban vagyok, mint a leírtak. Tipliznék 1000-el, de nem kellek sehova.
2017. márc. 18. 21:50
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Nem bírom jól a stresszt, pláne hosszabb távon. Együtt tudok dolgozni olyan emberekkel, akiket nem kedvelek, denem akarom tönkretenni magam.
2017. márc. 19. 20:52
 7/9 anonim ***** válasza:

Volt olyan időszakom, hogy ilyenekbe nyúltam bele. Életem legrosszabb időszaka volt, de kivétel nélkül otthagytam az ilyet, egész hamar. - Szerencsére találtam mást.

Nem bántam meg, sőt el sem vállalnám, ha újra ott lennék. Volt, ahol a gyomrom is ki volt, vagy aludni sem tudtam rendesen a stressz miatt, nagyon borzalmas volt.

ÉS szerencsére azóta megtaláltam a helyem, de lelkileg nyomot hagyott a rossz hely sajnos.. Szóval nem éri meg, a lelki egészségem a fontosabb.

2017. márc. 19. 22:28
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Nincs az a pénz! Én éppen most hagytam ott egy hasonló munkahelyet. Amikor beléptem lefagyott a levegő vagy elhalkultak. Nyilván nem ragozom, szerintem mindenki átesett hasonlón.

Fiatal vagyok még, sokszor beleugrottam a munkahelyekbe a Tb stb miatt. Mára már rájöttem, hogy mivel többet vagyok munkában, mint itthon, nem éri meg egy jól fizető de rossz munkahely ahol gyomorgörccsel megy be az ember. Voltam szerződéses is: 4 havonta volt hosszabbítás...

Sokszor azt mondtam magamban, nem kell a rosszindulatú emberekkel foglalkozni, mert szeretni otthon kell stb. Ez is igaz, de az is, hogy tényleg nyomot hagynak az ilyen dolgok.

2017. márc. 20. 10:41
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Én pályakezdőként kaptam egy jó állást, jó fizetéssel, örültem, mint majom a farkának - láttam, hogy a volt csoporttársaim közül sokan egyáltalán nem találnak munkát, nekem meg 2 hét keresés után sikerült egy izgalmasnak tűnő meló, bőven átlagon felüli fizetéssel.

Hát, az öröm az első munkanapig tartott, pár nap múlva már gyomorgörccsel mentem. Két hónapot voltam ott, a végén már minden nap sírtam itthon. Nagyon stresszes munka volt, rossz légkörrel, mindenki a másikkal versengett, beszólogattak, stb. Nem is magamfajta társaság volt - ők extrovertáltak, bulizósak, minden nap extra csini ruha, erős smink, stb, nekem meg beszóltak, hogy miért nem sminkelek, manapság egy huszonéves lány nem mehet ki az utcára smink nélkül. Én elég introvertált vagyok, szeretek beszélgetni, de nem 8 órán keresztül pletykálni kvázi idegen emberekkel (már az első nap kikérdeztek a magánéletemről...).

Szóval 2 hónap után erőt vettem magamon és eljöttem. Amikor az új munkahelyemet kerestem, nagyon fontos szempont volt maga a hely, az emberek, persze ezt az interjún nehezen látja az ember. De az egyik helyen nagyon szimpatikusak voltak az interjúztatók, az iroda kicsi volt és barátságos, és még akkor körbe is vezettek, mindenki kedvesnek tűnt, valahogy úgy éreztem, ez kell most nekem. Egy nyugis, barátságos hely. Elfogadtam az ajánlatukat, és most nettó 80 ezer ft-tal kevesebbet keresek havonta... pedig kellene a pénz, mert huszonéves fiatal vagyok, nincs saját lakásom, nincs autóm, szeretnék majd lakást, stb... De úgy éreztem, inkább legyenek meg ezek néhány évvel később, de az egészségemet, az idegeimet nem akartam tönkretenni.

A mostani helyemen nagyon jól érzem magam, a szakmámban dolgozom egy érdekes munkakörben, és az összes munkatárssal jóban vagyok. Hasonlóak hozzám, és a munkában is segítjük egymást, nincs rivalizálás. A fizetés sokkal rosszabb, mint előtte, de egy percre sem bántam meg a váltást.

2017. márc. 20. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!