Munka alkalmassági vizsgálatokat hol a fenébe kell intézni?
Csütörtökön vettem törzslapot az írószerbe, felmentem az egészségházba ahol anno a sulival csínáltattuk. Megkérdeztem a 3 recepcióst, hogy ezt hol kell kezdeni stb. Erre olyan flegmán lekezelően elzavart, mint a fenne nem is értettem... Úgy felidegesített
Mondtam neki, hogy Tescoba akarok menni dolgozni és oda kell alkalmassági...
Sos.
* Rohadtul nem értem ezeket a kérdéseket már bocs, és egyre több mostanában itt a GYK-en.
Ha valakik elmegy egy konkrét munkahelyre és felveszik dolgozni, ott azok mondják meg hogy hova kell menni orvoshoz.
Először jelentkezz az állásra, ha eljutsz az állásinterjúig, akkor ott erről tájékoztatni fognak, ha mégsem, akkor te is rákérdezhetsz, és akkor kiderül hogy kell-e egyáltalán alkalmassági.Mert nem minden munkahelyen igénylik.Ha kell, akkor a munkahelyeden a főnök megmondja, hová menj vizsgálatra.Nem minden cég küldi egyazon orvoshoz a dolgozókat.
Azonban minden kórházban rendel munka egészségügyi orvos is.Nézz utána a városodban működő kórház honlapján, a munka egészségügyi orvos telefonszámának és nyugodtan hívd fel, ő is tud tájékoztatni téged, mi a teendő.
Köszönöm a választ!
Igazán vehették volna a fáradságot, hogy odaírják, hogy öcsém azt majd mi mondjuk, hova menjél mikor és ne csinálj hülyét magadból.
Mert oda van írva követelmény: munka alkalmassági, erkölcsi stb.
Nem diákmunka egyébként, hanem rendes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!