OKJ képzéshez szükséges egészségügyi alkalmassági vizsgálatokat mikor, hogyan kell intézni?
A beiratkozásnál nem írják, hogy vinni kell az erről szóló papírokat, hanem azt írják, hogy a jelentkezéshez egészségügyi alkalmasság(gyak.mentőápoló) / egészségügyi alkalmassági vizsgálatok(gyak. ápoló) szükségesek.
Amíg ez nincs, nem is mehetek beiratkozni?
Vagy beiratkozok és elmondják, hogy pontosan milyen vizsgálat kell? (Mert az nincs az oldalukon feltüntetve.)
Hétfőn már mennék beiratkozni(előzőleg jelentkeztem), de nem tudom, hogy így van e értelme?
Köszönöm a segítséget!
meta-don bosco(van honlapjuk is)
első okj képzésem, tehát ingyen van, bár a regisztrációs díj(10e ft) és a tankönyvek ára(5-10e ft) az saját költség
#1 Szerintem is ez lenne a logikus,gondolom, ha kellene a papír már a beiratkozásnál, megcsillagozták volna a listát, és odaírják, hogy még az is kell annak, aki érintett(olyat választ), de itt nem volt ilyen, szóval gondolom akkor adnak papírt :)
Köszönöm a válaszokat! :)
A tüdőszűrő vizsgálatot
mindenképp csináltasd
meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!