Holnap Nőnap. Ajándék a munkatársaknak?
Sziasztok!
Felnőttképzésen veszek részt és arra gondoltam, hogy nem tudom csakúgy mellőzni ezt a tudatot, hogy nőnap van. Arra gondoltam, hogy veszek a hölgy osztálytársaimnak egy-egy táblacsokit. Vélemények? (Csak nők véleménye érdekelne!) Előre is köszönöm!
24/F
Na szóval kedves 7-es és 8-as. Nincs szó semmilyen "puncikáról" és semmilyen nyalásról. Attól, hogy neked az udvariasság megüti az intelligencia-küszöböd, nem biztos, hogy másnak is. Az ég világon semmit nem várok soha senkitől, volt alkalmam már megedződni a világban, nem úgy mint neked, kedves gép előtt valentin-napozó, neten szájhősködő barátom. A kérdésben tisztán és érthetően fogalmaztam, hogy csak Nők véleménye érdekel. Ti mégis mit kerestek itt? Menjetek máshová kiélni a lelki sérelmeiteket, önértékelési problémáitokat, köszönöm.
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!