Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Holnap Nőnap. Ajándék a...

Holnap Nőnap. Ajándék a munkatársaknak?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Felnőttképzésen veszek részt és arra gondoltam, hogy nem tudom csakúgy mellőzni ezt a tudatot, hogy nőnap van. Arra gondoltam, hogy veszek a hölgy osztálytársaimnak egy-egy táblacsokit. Vélemények? (Csak nők véleménye érdekelne!) Előre is köszönöm!

24/F

2017. márc. 7. 16:29
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Na szóval kedves 7-es és 8-as. Nincs szó semmilyen "puncikáról" és semmilyen nyalásról. Attól, hogy neked az udvariasság megüti az intelligencia-küszöböd, nem biztos, hogy másnak is. Az ég világon semmit nem várok soha senkitől, volt alkalmam már megedződni a világban, nem úgy mint neked, kedves gép előtt valentin-napozó, neten szájhősködő barátom. A kérdésben tisztán és érthetően fogalmaztam, hogy csak Nők véleménye érdekel. Ti mégis mit kerestek itt? Menjetek máshová kiélni a lelki sérelmeiteket, önértékelési problémáitokat, köszönöm.

Köszönöm szépen az eddigi válaszokat! :)

2017. márc. 7. 22:33
 12/16 anonim ***** válasza:
Fuuuu de ideges lett valaki, latom faj az igazság.
2017. márc. 8. 19:20
 13/16 anonim ***** válasza:
És? Végül mivel emlékeztél meg a nőkről ma?
2017. márc. 8. 20:12
 14/16 anonim ***** válasza:
8-as vagyok és nő, onnan ismerem a fajtádat.
2017. márc. 8. 20:15
 15/16 A kérdező kommentje:
Az eredeti tervvel, és nagyon-nagyon örültek neki. :)
2017. márc. 9. 00:15
 16/16 A kérdező kommentje:
Kedves 8-as! Itt nagy a szád, de szemtől-szemben, abban a pillanatban te is meghatódnál, mikor egy nem várt személytől nem várt helyen felköszöntenének Nőnap alkalmából. Vagy talán hozzám vágnád? Ugyan már :) Ha így van, akkor elég nagy baj van. Gondolkodj el magadon, kérlek, hogy miért vagy ilyen iszonyúan rosszindulatú, hálátlan dög, és remélem egyszer végre elkezdesz pozitívan gondolkodni. Talán akkor te is több ajándékot kapnál.
2017. márc. 9. 00:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!