Munkavédelmi felszerelés árát nem a cégnek kell állni? Le akarnak vonni első fizumból 50. 000-et?
Beléptem volna egy céghez. Raktári meló lett volna ahol a raktárterületre csak munkavédelmi cuccban lehet bemenni ruha acélbetétes bakancs a pakológépek miatt és fejvédő sisak.
Úgy kezdték hogy hoztam-e magammal. Mondtam nem hoztam ezt nem a cég adja? Kiröhögtek szinte. Mondták nem ad a cég illetve ad csak kifizetteti. Adnak egy szett ruhát de első fizumból 50.000 hiányozni fog itt írjam alá.-
Mondtam erre anyátok és eljöttem.
Azóta akárhogy olvasom az Mt-t és a vonatkozó szabályokat uoda jutok. Ezt a cégnek kell állnia. Nem is kérdés, a vasutas se veszi meg az egyenruhát a rendőr se, nem ő állja a pisztolyt, a gumibotot stb.
Jól néznénk ki. Céges teherautót tán ne tankoljam fel saját pénzből? Villanyszámlát is befizessem?
Szóval igazam volt? Az állás hál istennek annyira nem napim kenyérkérdés és utálom ha még be se léptem már átvernének.
" Amúgy a "biztosít" szerintem is csak azt jelenti, hogy ott van a cucc. Azt nem, hogy ingyen használhatod is."
Barom.
Ja igen, akkor a sarki Lexus szalon is biztosít nekem 15 milliós kocsit nem? hiszen ott van vihetem használhatom. semmi gond. csak leperkálom a 15 milát és hajrá.
Barom.
"helyetted 1000 másik emberből válogathatnak, akik szó nélkül elvégzik a melót."
Hol élsz te. Azok az idők rég elmúltak.
Akkor nem lenne vagy 40 betöltetlen hely és nem keresnének SZÓRÓLAPON embert azonnali belépéssel. Mindegy csak jöjjön... és így se jön, ezek szerint.
Ne ragozzuk a semmit. Munkavédelmi cuccot a cégnek kell adnia ingyen. Pont. Nincs mit ragozni rajta.
El ne kezdjük magyarázni hogy zöld-e a fű. Az. zöld.
Semmi gond, majd feldobom az OMMF szakhatósági ellenőrzési szervnek a kérdést (ill már meg is tettem ommf gov hu fóruma) és majd ott megmondják.
De az itteni szuperokosok még majd náluk is jobban fpgják tudni.
"hát akkor miért nem mész máshova dolgozni"
??? miért hát ide mentem ???
ezel kezdtem: "Mondtam erre anyátok és eljöttem. "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!