Hogyan tudnék beilleszkedni a munkahelyen?
Munkahely azért van hogy pénzt keress, most te ezeknek akarsz megfelelni???
Ez nem kocsma ne haragudj, a munkahelyen dolgozik az ember, és megkapja a fizetését, haverkodni meg szórakozóhelyen kell mondjuk.
Ha meg nem is dolgozik senki hanem telefont nyomogatnak meg azt nézik kinek milyen telefonja van, és ha Iphone-pd van akkor lehetsz haver, hát nem tudom ilyen helyen dolgoznék e.
Akkor ez inkább "kocsma" mint munkahely, keress olyat ahol szakemberek vannak és dolgoznak az emberek.
"Beilleszkedni" ha-ha :D :D :D
Végezd el az egyetemet, minek egyetem mellett dolgozni??
Most vagy tanulsz az egyetemen vagy dolgozol.
Semmi hátrányod nem lesz belőle ha elvégzed szépen az egyetemet, államvizsgázol, és utána keresel normális munkahelyet, ahol szakemberek vannak és nem az Iphone-t nyomogatják.
Dolgozol és nem kapsz érte pénzt???
Mekkora balek vagy ne haragudj, ha ott vagy és csinálsz is valamit kapjál pénzt.
Keress valami normális helyet.
Legyél kedves, ne mutasd ki hogy valaki nem szimpatikus, és ne nézz csúnyán senkire. Ne mondj senkiről semmit a háta mögött, ne vágj arcokat.
Hadd nyomogassák a telefonjukat,de szerintem te ne tedd ugyanezt (ha más csinálja akkor nekik is feltűnik), inkább koncentrálj a feladatokra ami miatt ott vagy. Ha kérdeznek válaszolj, te is kérdezhetsz udvariasságból de nem kell erőltetni, nem kell túl barátságosnak lenni, ez csak egy munka (féle), nem kell barinők legyetek ahhoz hogy tudjatok együtt dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!