Erről hallottatok?
hogy holnap mennék próbanapra, viszont kötőhártyagyulladásom van.
Megkérdeztem hogy a holnapi napot át tudnánk-e rakni későbbre, de azt mondta a főnök hogy nem lehet, mert már le vagyok jelentve. Ilyen van? Még sosem hallottam ilyenről hogy próbanapot nem lehet csúsztatni?

Nincs!!!
Aznap reggel kell bejelentenie! Tudom mert dolgoztam irodában régen mi így csináltuk. Mikor új helyre kerültem ott is aznap jelentettek be.
Hagyd a pi.csába ezt a helyet. Kamuznak jobbra balra.

Amugy nem tetszik a hely 12 orazni kell es egyhelybe ulni ds cimkezni.
Nem vagyok az ulos tipus, de nem talalok mas munkat nem hivnak be mashova :(
Es hosszutavra keresnek embert, viszont en nem tervezem veluk hosszutavra. Mar tul sok munkahelyre lettem parom altal bekenyszeritve....az adobevallasomban es oneletrajzomban nem mutat jol.
Ezzel a munkaval is 3 hetig ragta a fulem, mig igent mondtam ra. Kozbe nem tetszik. De ha nem vallalnam el vagy veszekedne, vagy hazakuldene.
2 honapja nincs munkam, viszont o is csak hetvegente dolgozik. En megsem szolok bele.

Ne hagyd, hogy a párod irányítson, nekem úgy tűnik, el akarja magát tartatni. Vagy kezdd el te is szépen b*szogatni, meglátjuk, neki hogy esik majd.
A munkahelyet meg hagyd, ha csak szenvedés lenne, és már az első nap elvárják, hogy betegen dolgozz. Szakmád nincs?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!