Szerintetek az rendben van hogy egy cégnél noname emberek mondják meg ki vezetheti az új céges autót és ki nem? Többit alább.
Vezess lassabban, hogy ne állj fejre, de a kocsi álljon meg alattad, meg legyen miattad közlekedési dugó, meg akármi... utána majd lehet mondani a főnöknek, hogy "ez a mitugrász kis senki" nem engedte, hogy a jó autóval indulj el!!!
Érthető? Minél nagyobb cirkusz lesz amiatt, hogy a régi kocsival közlekedsz, annál inkább biztos, hogy be tudod fogni az illető száját!
Érted már????
Köszi, tök jó tanácsok.
És akkor kétszer kórházba kerülök baleset miatt, míg végre beülhetek az új autóba. Kiesik a kerék autópályán az kb. az.
De boldog vagyok. Állat.
Tényleg nem való alád az új autó!
Ha a régi kocsival csak fejreállni lehet, akkor annak nincs, műszaki vizsgája!! A főnököd se hülye, hogy engedjen bárkit is beülni egy olyan autóba, amivel semmi mást nem lehet, csak fejre állni.
"Én se adnám neked oda az új kocsit. De még a régit se"
Régóta van jogsim és balesetmentes vagyok.
A régi autók 300-400 ezer km-rel veszélyesek. Ennyi.
Azért vesz egy tulaj újat.
most őszintén, nem unod még ezeket a kamu munkaügyes kérdéseket?
ha már fantáziálni akarsz, inkább arról fantáziálj, hogy kit dugsz meg, hisz a való életben, ha véletlen szóba is áll veled valaki, úgyis otthagy, mert a farkad tuti nem áll fel
"A régi autók 300-400 ezer km-rel veszélyesek. Ennyi. "
Jajj, ne fárasszál már az idiótaságoddal... Én vezettem 800 ezret futott kocsit is és nem akart kiesni a kereke. Tudod pont ezért van 2 évente műszaki vizsga, hogy ha olyan szar állapotban van a kocsi, hogy balesetveszélyes, akkor ne lehessen tovább használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!