Szerintetek az rendben van hogy egy cégnél noname emberek mondják meg ki vezetheti az új céges autót és ki nem? Többit alább.
De az a vicc, hogy az ügyvezetőt vagy a műszaki vezetőt nem is érdekli ki megy vele. Megvette a tulaj, használjuk, benne a tankolókártyák, ennyi.
Erre senkiházi mitugrász meg beleokoskodik ki ülhet bele.
Pofám leszakad.
Vigyázz a szádra! Meglehet, hogy a "kis senkiházi mitugrász" a főnök haverja, vagy unokatesója, vagy hasonló. És pont azért van felvéve oda, hogy amikor a főnök nincs ott, akkor is legyen ott valaki a "családból", akiben megbízik. Hogy éppen milyen munkakörben, az egy másik dolog.
Ha jó volt a korábbi autó eddig, akkor legyen jó ezután is!
Mondjuk most hogy mondod az egyik elképzelhető hogy a tulaj haverja, sőt szinte biztos. Azért lett felvéve, máshova nem vették volna fel, megszűnt a munkahelye, a tulaj meg "haver" és felvette.
De szerintem az azért "ugat" bele mert kinézett magának, máshogy is szemétkedik.
De ez nem változtat azon a TÉNYEN hogy nekünk irodistáknak lett az autó véve ügyet intézni, hogy ha pl. BP-ről Barcsra kell menni ne álljon meg autó motorja félúton. 300-400 ezer km-es autók bármikor megadhatják magukat. Ezért kellett új.
Oké! Ha nem engedi, hogy beleüljetek, elindultok a régivel, és ha "véletlenül leáll alattatok"!!! és ott maradtok az úton, és ebből balhé lesz... majd a haver elviszi a balhét. Utána meglehet, hogy meggondolja, mikor pofázzon!
Fogjatok össze, és tegyetek róla, hogy befogja a száját.
"Ha jó volt a korábbi autó eddig, akkor legyen jó ezután is"
Az nem jó mert 400.000 km van benne és fejre állok az autópályán.
Kiesik a kereke.
Értem?
Ezért vannak vezetők, vagy ezért kellene hogy legyenek egy cégnél, akik rendet raknak, és nem a takarítónő mondja meg, pl. milyen notebook-okat vegyen a cég.
Igen én is csicska vagyok, mint az aki beleugat, nekem viszont intéznem kell ügyeket, és aki beleugat az nem is intéz annyira semmit, ez a vicc a viccben!!!
Jó, a vezetőnek kell pontot tennie az ügy végére, vagy nekem aki aláírja a kilépő papírokat, :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!