Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ti mit tennétek a helyemben?

Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Kicsit vegyes a kérdés, de talán ebbe a kategóriába illik bele legjobban. Szóval egy ideje külföldön élek, de a jelenlegi munkahelyemen annyira megromlott a légkör és annyira rosszul éreztem magam, hogy felmondtam úgy, hogy nincs másik munkahelyem, most még a felmondási időmet töltöm. Állásinterjúra mentem már, de még semmi konkrétat nem kaptam itt. Időközben viszont szóba jött egy otthoni lehetőség, ami ha bejönne, akkor nagyon jó lenne, arra viszont még majdnem egy fél évet kell várni. Szóval a kérdésem az lenne, hogy ti mit tennétek?

1. Menjek haza, és várjak erre a lehetőségre

2. Maradjak itt és keressek valami átmeneti megoldást?

Elég ellentmondásos vagyok, ezért nem tudom mit tegyek. Komolyabb munkába nem hiszem, hogy érdemes lenne itt belekezdeni, mert mire beletanulnék, nagyjából le is lépnék az otthoni lehetőség miatt, és ráadásul a felmondási idő után csak 1 hónapig lesz hol laknom. Ha viszont hazamennék, nem tudnék csak úgy otthon ülni és várni, nem spóroltam össze annyi pénzt, hogy ezt megtegyem, viszont akkor tudnék terápiára járni, ami égetően kéne, mert a mostani helyemen nagyon tönkretettek, sőt eleve úgy jöttem ki, hogy emiatt hagytam abba. Ki mit gondol?

2017. febr. 8. 10:23
 1/8 anonim ***** válasza:
Átmenetileg bármit elvállalhatnál csak a pénz miatt. Sokan csináljak így.
2017. febr. 8. 10:25
 2/8 anonim ***** válasza:

Egyszerű.

Ha tetszik amit itthon kapnál azt nem mondod le, megvárod, de akár itthon akár külföldön nézel addig valami alja melót, akár pizzafutár. Aztán ezt ami biztos megvárod és csinálod. Ennyi szerintem.

2017. febr. 8. 10:32
 3/8 A kérdező kommentje:
Én is efelé hajlok a leginkább, csak fel lett mondva lakás is, mert itt más törvények vannak erre vonatkozóan, és nem tudom, hogy egy pár hónapért megéri-e itt kötözködni és mindent elölről kezdeni.
2017. febr. 8. 10:39
 4/8 anonim ***** válasza:

Akkor otthon "maszatolj" valamit amíg nem kapod meg ezt a rendes szerződést, ha nő vagy éttermi kisegítő, ha férfi bármi, ami jön.

Aztán megkapod ezt a rendes szerződést, ennyi.

2017. febr. 8. 10:43
 5/8 longlife ***** válasza:
Az az otthoni lehetőség,,,,HA bejönne??? Én nem tenném fel 1 lapra mindent.Maradnék keresnék melót mintha nem is lenne otthoni lehetőség.Mert mi van akkor,ha az otthoni mégsem lessz meg.Vártál fél évet,számitottál rá,majd csalódtál.Akkor meg azt 1rod most mit csináljak.
2017. febr. 8. 10:48
 6/8 anonim ***** válasza:
Atmenetileg bevallalnek kint munkat, aztan, ha bejonne az otthoni lehetoseg, akkor mennek haza.
2017. febr. 8. 11:54
 7/8 anonim ***** válasza:
En is bevallalnek valami szorakoztato melot, ami kicsit ki is kapcsol, pl egy pubban vagy etteremben, huzos, de leglabb a csapat jobb mint egy irodai meloban szerintem ,oldottabb a legkor, lehet h rendbe jonel lekileg, mivel nem irtad h mit csinalsz, es merre vagy igy nehez, mert nem tudjuk, hogy mennyire vagy messze, es ha nem ossze a magyarorszagi melo, akkor vissza tudnal-e menni...
2017. febr. 10. 20:03
 8/8 A kérdező kommentje:
Szállodában dolgozok pont, vendéglátásban, amit a közeljövőben inkább szeretnék elkerülni.
2017. febr. 10. 21:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!