Szerintetek érdemes lenne újra nekivágni?
Hát érdemes próbálgatni, hol érzed otthon Magadat.
Inkább csak turistaként 4-5 lehetséges helyen töltsd el heteket.
És ha ugyanúgy visszavágysz, akkor szerintem nem fog menni.
De egyébként sokan kétlakiak, visszajárnak Magyarországra, mondjuk ha kint vannak 3 hónapot, utána itthon vannak egyet.
Nekem fél év volt, míg véglegesen megszoktam itt hollandban, persze azalatt már voltam egyszer látogatóba otthon. Több, mint 8 éve élek kint. Előtte mondjuk voltam itt turistaként, de csak 5 napot.
Garancia nincs rá, hogy nem vágysz majd haza. Nekem volt ismerősöm, aki kétszer próbálta meg, mindkétszer hazament. Első alkalommal 1 nap után, de már két óra után akart. Második alkalommal négy nap után. Mondjuk ez nem jó példa, ez az illető mentálisan instabil.
De egy másik, amúgy teljesen normális ismerősöm Angliába ment ki, előtte nagy bőszen hangoztatta, meg posztolgatta fb-n, hogy egyszer s mindenkorra elhagyja Mo.-t, mert így meg úgy ki van ábrándulva, meg ilyenek. És egy hónap se telt el, máris újra otthon gályázott minimálbérért. Szóval talán az előzetes kirándulás javasolt. És ha már kimész, érdemes legalább 3 hónapot kivárni, de inkább fél évet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!