Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Jártál már úgy, hogy munkahely...

Jártál már úgy, hogy munkahelyen nem volt biztosítva normálisan a wc, ezért pl. üvegbe pisiltél?

Figyelt kérdés

2017. febr. 2. 17:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Üvegbe még nem. 1 napig dolgoztam olyan helyen (raktárépületben), ahol nincs wc. A közeli közintézményt kértük meg, hogy használhassuk a wc-t. Azért volt csak ciki, mert egyedül nem találtam vissza a raktárépületbe. :)
2017. febr. 5. 21:28
 12/14 anonim ***** válasza:

Összel volt 1épitkezés ahol előirás szerint kellet volna mobil wc-nek lennie 2,5-3hétig volt ott meló 5-6emberrel. A háziak beengedtek vagy mehettél a közeli perkba.

A legalsó lakó gyakorlatilag szó nélkül beengedett.

A földszinti nénit gyözködni kelett.

2017. febr. 6. 15:40
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Már régebben éjjeli őrségben dolgoztam. Kitalálták, hogy mikor jönnek az őrök legyen zárva a konyha és a WC is. Csak az a kis helység volt nyitva. 1,5mx 2m. 2 szék 1 kis asztal+telefon. Aztán télen még a fűtést is elzárták. Spóroltak. Valamelyik kollégám besokallt, és reggelre oda...arott az igazgató irodája elé. Másnap nyitva volt a wc!
2017. febr. 8. 00:12
 14/14 anonim ***** válasza:
Úristen, milyen lepra, alja munkahely az ilyen? Ilyen helyen egy percig nem maradnék.
2018. márc. 23. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!