Szerintetek az elképzelhető hogy azért nem ad jó fizetést egy cég mert nincs annyi pénze? Többit alább.
Na ezert nincs neked ceged, es ezert van nekik :)
Teljesen irracionalis gazdasagi gondolkodas lenne, ha nem keresnek meg szamukra a legolcsobb munkaerot, aki meg alkalmas az adott feladatra.
Teljesen jo pelda volt a tejjel, de lehetett volna barmit irni. Te is a szamodra kedvezobb aru termeket-szolgaltatast valasztod, ok is. Ha nem igy tennek akkor csodbe mennenek, ugyanis egy cegnek nem egy alkalmazottja van, es nemcsak a munkaber a kiadasa.
"Mert ugye havi 200 az éves szinten 2,5 millió Ft."
Ami a cégnek kb 4.5M-ba kerül éves szinten.
"Tehát keres valakit aki mondjuk elvállalja 130 nettóért, számít neki az a különbözet?"
A nettó 130 meg kb 3M-ba kerül éves szinten. Az 1.5MFt évente. Hogyne érné meg...
"Biztos van pénzük dögivel."
"Ne ítálj elsőre. Csokító. Ronda és finom." Nem tudom emlékszel-e erre. A külcsín nem minden. Lehet, hogy elment a pénz a csilivilire.
""Ne ítálj elsőre. Csokító. Ronda és finom." Nem tudom emlékszel-e erre. A külcsín nem minden. Lehet, hogy elment a pénz a csilivilire."
Szerintem az akkor is azt jelenti hogy van pénzük a tulajoknak. Ha már egyszer volt sok pénz szerintem az azt jelenti hogy van még "sok". Céges autók Audi A6 meg A4 és akkor havi 20.000-el vacakolnak??? Itt valami nem stimmel.
"Itt valami nem stimmel"
Leginkabb a te agyadban nem stimmel valami. nagyon konnyeden bansz masok penzevel :)
"havi 20.000-el vacakolnak?"
200k-130k=70k, testvérek között is. De mint írtam, összességében meg másfélmillió forint. Az mondjuk az A6 tizede. 10 alkalmazott = új autó. Vagy 5 alkalmazott 2 év alatt = új autó. Hogy a viharba' ne nézné meg, hogy kit/mit mennyiért vesz meg. Ha ezt nem érted meg, akkor nyilván azért vagy te azon az oldalon, ő meg a másikon :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!