Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen volt az iskolat levalta...

Milyen volt az iskolat levaltalni a munkahelyre?

Figyelt kérdés
Arra lennek kivancsi, aki mar vegzett egyetemen/foiskolan/szakkozepben/kepzesen stb es azt kovetoen megkezdodott "munkahelyi elet" -rol szeretnek olvasni velemenyeket, torteneteket, tapasztalatokat. Tehat arrol az idoszakrol, amikor mar vege lett az iskolai eveidnek es azt kovetoen egy full mas kozegbe "beestel".
2017. jan. 27. 07:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Remélem jó lesz.
2017. jan. 27. 10:52
 12/15 anonim ***** válasza:
Kicsit féltem, mert úgy éreztem, hogy szakmailag még nem vagyok azon a szinten, hogy elmenjek dolgozni. Végül feleslegesen izgultam. Ami a legjobb volt, hogy elmentem dolgozni, amikor pedig kiléptem a munkahely ajtaján szabad voltam. Az egyetemen utáltam, hogy mindig ott volt a fejemben, hogy tanulni kell, millió dolgot lekell adni. Az is jó, hogy van pénze az embernek, nem kell mindenen spórolni.
2017. jan. 27. 11:05
 13/15 anonim ***** válasza:
Mindig mondták az öregek, hogy visszasírom még az iskola korszakát, de egyáltalán nem. Szülők csak minimálisan támogattak anyagilag, pedig jobban is tudtak volna. Így alig vártam, hogy elmehessek dolgozni és mégha nem is nagy keresetem de legalább már legyen valami.
2017. jan. 27. 11:48
 14/15 anonim ***** válasza:
Van lóvé, kevesebb a munkaidő, csak 8 óra, nincs házi feladat, nincsenek vizsgák, nem 3 évesként bánnak az emberrel.
2017. jan. 27. 16:14
 15/15 anonim ***** válasza:

Rossz. Az egyetemen szabad voltam, úgy osztottam be az időmet, ahogy én akartam, sok szabadidőm is volt. Ha nem volt kedvem bemenni egy előadásra vagy gyakorlatra, akkor nem mentem, és kész.

Most meg minden egyes nap adott időben kell kelni, menni kell dolgozni, nem tehetem meg, hogy nem jelenek meg. Hét közben semmi szabadidőm nincs, mert sokat dolgozok. Hétvégén meg túl fáradt vagyok bármit is csinálni. A munkahelyen minden egyes mozdulatomat figyelik, még a vécére sem lehet a szüneteken kívül kimenni. Úgy érzem magam, mint egy börtönben. És a legrosszabb, hogy ennek nincs úgy vége, mint a sulinak, ahol tudod előre, hogy csak iksz évet kell lehúznod, aztán szabadultál. A melóból gyakorlatilag életed végéig nem szabadulsz már (mert legyünk őszinték, a nyugdíjas éveket úgysem fogod megérni). :(

Amióta elkezdtem dolgozni úgy érzem, hogy lehúzták a rolót az életemen. Itt már vége van mindennek. Minden egyes nap épp olyan rossz, mint az előző, hacsak nem rosszabb. :( Kilépni meg nem tudok a mókuskerékből hiszen nincs, aki eltartson, munka nélkül meg éhen halok. :(

2017. jan. 27. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!