Nektek mennyi volt az a minimális idő amit munkahelynél eltöltöttetek?
5 hét? az sem rossz.
Nekem tavaly volt egy konténeres cég, 2 hónap, asszisztensnek vettek fel. Volt valami "zavar" a cégnél, majd most megkapom hogy "fura" vagyok, de tényleg nem tudok máshogy fogalmazni. Zavaros volt a cég, adtam ki feladatokat is kollégáknak más osztályokon, persze nem csinálták meg, én meg úgy voltam vele ha baszogatom őket nem lesz több a pénzem. Mérnök diplomával meg sok interjúra járok, valahova mindig felvesznek.
Na szóval itt az volt a szituáció hogy én "munkára" jelentkeztem, de eltelt 3-4 nap és mindenki elkezdte vágni a fejeket, komolyan mondom meg akartam kérdezni pár embert úgy a cégnél hogy tudják e ki vagyok, dolgozni vettek e fel, mi a pálya úgy összességében.
3 hét. Kényszerűségből elvállaltam, de gyalázatos volt a fizetés és elmaradt az ígért érzés, hogy "márpedig itt rengeteg lesz a szakmai kihívás". 3 hétig csak facebookoztam és a levegő is megfagyott, amikor a főnökasszony belépett az irodába, olyan terrorban tartott mindenkit.
Jött egy jobb lehetőség, én pedig éltem vele. Nem bántam meg!
"főnökasszony"
rosszul kezdődik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!