Nektek mennyi volt az a minimális idő amit munkahelynél eltöltöttetek?
Nekem 3 nap.
Ennyi idő alatt egyértelműen kiderült, hogy nagyon sok mindenben hazudtak, a fele se igaz annak, amivel ámítottak. Se a munkaidő, se a körülmények, se a bérezés, és mikor rákérdeztem telefonon a NAV-nál, kiderült hogy be se vagyok még jelentve. Ez volt az utolsó csepp, másnap hívtam őket otthonról, hogy küldjék a papírokat postán, engem többet nem látnak.
Másik cégnél volt egy rekorderünk. A kolléganő mellé betették betanulni. Beszélgettek, kérdezgetett a srác, aztán rátért, hogy mennyit is lehet itt nettóban keresni, mert neki 140-et mondtak. A kolléganő röhögött egy jót, hogy azért kivel kell kefélni? Mert ő már 5 éve dolgozik a cégnél, de a karácsonyi pulykapénzzel együtt nem kapott még ennyit. A srác szépen összehajtotta a köpenyt, bedobta az első kukába, és 45 perc munka után angolosan távozott.
Az érdekes módon mindig a próbaidő lejárta előtt, a komolyabb munkák elvégzése után derül ki, hogy mégsem te vagy a megfelelő az állásra. ;) Érdekes.
Két nap híján egy év.
Utáltam ugyan, semmi sem volt jó benne, de muszáj volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!