Elítélendő, lenézendő hogy gyári munkás akarok lenni?
Jelenleg irodán dolgozom,4 éve. Számomra nagyon stresszes,mert egyrészt rengeteg dolgot nekem kellett úgymond magamtól megtanulni,kilogikázni(nem volt aki betanítson(akinek kellett volna az vagy nem válaszolt,vagy ő se tudta csak leplezte). Nem is igazán számíthattam másra sosem,persze a kollégák jó fejek,de a munka oroszlán részét én vittem eddig is. Belefáradtam hogy 24 évesen minden nap 80 ember helyett gondolkodjak,problémát oldjak meg és emellett még a töménytelen adminisztráció ami ezzel jár...Ráadásul a fizetés is rossz...
Most márciusban lejár a szerződésem és nem fogom vállalni a hosszabbítást,3 hónapig kapok segélyt(ez kitart addig amíg a sulit amit végzek meló mellett nyugisan befejezzem)
Utána viszont pár évig gyári munkás akarok lenni mert ugye a pénz kell,enni kell stb....csak nem akarok mások helyett gondolkodni,stresszelni. Nekem baromira megfelelne a monotonitás,mert a mostani meg szélsőségesen az ellentéte.
De kicsit bennem van,hogy van olyan a környezetemben aki konkrétan ezt lenézi (holott ő sem vitte sokra,csak kényelmes a munkahelye,kicsit kötetlen ha szaris a fizetés)
Kérlek írjátok le a véleményeket!
Megjegyezném ambícióim vannak,csak úgy vagyok vele inább haladok lassan de baromi biztosan....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!