Van itt olyan, aki élelmiszermérnökként dolgozik?
Nem szép privátba kérdezni, hiszen az oldal lényege, hogy mások is lássák a válaszokat, mert ha ugyanaz foglalkoztatja őket, akkor megtalálják.
szóval a kérdések:
"Mire szakosodtál? Főként az érdekelne, hogy melyik tárgy volt az, amit ma is hasznosítasz és mi az, ami már a múlté?"
Hús, tej, baromfi irányt választottam. Mindháromban dolgoztam.
Tárgyakból főleg a technológiát és a géptanos dolgokat használtam. Valamennyire művelettant, mikrobiológiát. Volt, hogy a kémián, és fizikán tanultakra volt szükség, persze nem mindenre. A gazdasági tárgyakból nem sokat használtam. Elektrotechnikát egyáltalán, mivel cégeknél csak villanyszerelőnek van jogosultsága belenyúlni az elektromos dolgokba. Statisztikából messze nem kellett az a szint amit oktattak. Irányítástechnikából se sok minden jött elő. azóta se kellett bináris számokat hexadecimálisra számolni. Matematikának az a szintje se kellett (integrál, differenciálegyenlet stb.) Sok tantárgy volt, most hirtelen eszembe se jut mind. Ha van konkrét tárgyról kérdés, esetleg arról tudok nyilatkozni.
Ha bekapcsolódhatok, engem az érdekelne, hogy BSc-n mennyire hangsúlyos a kémia?
Fakt választás előtt vagyok, és most kellene eldöntenem, merre menjek tovább. Az élelmiszermérnök szimpatikus, de a kémiától tartok.
5 félév.
Én gimiben elbohóckodtam a kémiát. Egyetemen, szigorú tanárnál, sok tanulással ,de meglett. Többnyire elsőre :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!