Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Nem tudok dönteni, mit tanácso...

Nem tudok dönteni, mit tanácsolnátok?

Figyelt kérdés

Munkám miatt rengeteg továbbképzésre járok (egészségügy), amit szeretek is, csak ezek sajnos iszonyú drágák. Namost van egy csaj aki ingyen kapott egy képzést mert írt olyan szakmai cikkeket amelyeket gyakorlatilag bárki írhatott volna, csak neki volt rá ideje is. Ráírtam (semmi durva, illetlen nem volt benne csak megkértem, hogy ne adjon szakmai tanácsokat mert én is tudom amit ő, főleg hogy én fizettem is a képzésekért, sokkal többet elvégeztem, mint ő!), mert kíváncsi voltam a reakciójára és még ő tolt le engem, semmi megbánást nem tanúsított, azzal, hogy elfogadta szembeköpte a többi résztvevőt akik azért fizetnek, hogy tanulhassanak, akár plusz költséget is utazás és szállás miatt.

Szeretnék menni, de 4 napos képzést nem bírok ki egy légtérben olyannal akinek nincs gerince, nem szorult rá anyagilag sem, pedig az még érthető lenne ha azért kapta volna.

Plusz lehet, hogy nem sok újat adna már ez a képzés, amennyit elvégeztem, inkább a marketingben segíthetne, bár keveseket érdekel ez aki még egészséges, csak betegeket érdekelne szerintem. Eddig is veszteségesen jöttem ki a rengeteg képzés miatt, de hát szeretem és a tanulás a legfontosabb ha emberekkel foglalkozunk... :)

2017. jan. 14. 14:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Miért lenne gusztustalan, hogy teljesített valamit és a teljesítményével kiérdemelte?

Az a gusztustalan, hogy így köpködsz rá, mikor semmit nem ártott senkinek.

2017. jan. 14. 15:30
 12/14 A kérdező kommentje:

Nem ért annyit a munkája, nem érdemelt ki semmit. Dehogynem ártott, mindenkinek ártott aki fizetett a képzésért, de ő nem. Nem ér többet annyival ő sem, mint a többi ember. Undorító ez a megkülönböztetés. :(

Én leköpném magam bűntudatomban ha ilyet elfogadnék! :( Joggal utálhatna mindenki ha velem tennének ilyen kivételt...

2017. jan. 14. 16:17
 13/14 A kérdező kommentje:
Ha csak annyit írt volna, hogy sajnálja és nem szeretett volna senkinek kellemetlenséget okozni és nem is gondolta volna, hogy ezért bármit is kap akkor azt mondom rendben, de ehelyett nagyon lekezelően és kioktatóan viselkedett, ez zavaróbb, mint az, hogy éppen cserébe ajándékba kapott valamit.
2017. jan. 14. 18:05
 14/14 anonim ***** válasza:

Az o reszet is nektek kell kifizetni?

Ezert utaltam nokkel dolgozni. Ment a szarkavaras a semmin egesz nap.

Ne csodalkozz, hogy kioktatnak ha hulyen viselkedsz.

2017. jan. 15. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!