Svájcban mennyit lehet keresni egy gyárban?
Gondolok itt húsüzem és hasonló helyeken
Össsze akarom hasonlítani a környező országokkal, mert hallottam ezt azt svájcról...
Nekem faterom dolgozik kint henteskén (csontozó).
13 évig dolgozott kint Németországban.A svájci helyre kb 2 évet kellett várnia.3000 frankot kaptak az első 3 hónapban utána kötöttek vele szerződést innentől 5000frankot kaptak.Az élelmiszer a ház bérlés a biztosítás minden drágább!A kaját úgy oldják meg hogy közel laknak a A hátorhoz és át járnak hetente.Így hirtelen ennyi jutott eszembe.
Kb 3000chf, de itt azért magasak az árak. Egy kétszobás lakást mi 1600-ért bérlunk zurich mellett, és ez nagyon jo ár, még az itteni kollégák is ledöbbentek rajta. Zürichben 3-4000chf simán van egy ugyanekkora lakás.
Ahhoz pesig, hogy it t élj, kell
- kvasok pénz
- lakás, és munkahely > ekkor kapod meg az x idore (1; 5 év) szolo permitet
- vagy valaki, akinél laksz, mig melot keresel > ez esetben van x idod (kantononként változik) keresni
Én az egyik külvárosban élek, Zürichben, itt 3000ért már egész nagy 3-4 szobás lakást lehet bérelni a házunkban.
Gyári meló az olyan 4000-5000 körül fizethet, de mint ahogy a fentiek mutatják ebből nagyon vidámkodni azért nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!