Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Dolgoztatok már olyan helyen,...

Dolgoztatok már olyan helyen, ahol a tulaj célja az volt, hogy bedöntse a céget?

Figyelt kérdés
Mi volt ennek a jele?
2017. jan. 11. 13:22
 1/9 anonim ***** válasza:

Én dolgoztam egy kivitelező cégnél, és mint kivitelező cég olyan volt a káosz amit nem lehetett elviselni.

Eon alvállalkozók voltunk, és persze mikor lejárt a szerződés az Eon-nal kaptunk is tőlük egy dokumentumot hogy többet nem akarnak velünk dolgozni.

2017. jan. 11. 13:56
 2/9 anonim válasza:
Bedöntse? Ezt hogy érted?
2017. jan. 11. 13:56
 3/9 A kérdező kommentje:
2, csődbe vigye vagy trükkös módszerekkel pénzt nyerjen ki belőle, miközben a cég tönkremegy
2017. jan. 11. 14:18
 4/9 anonim ***** válasza:

Hát ha úgy vesszük akkor az is pénzkinyerés hogy hulladék fizetést ad, 70-80 nettókat.

Persze ezzel a cég beleáll a földbe, hosszútávon ez nem működik.

2017. jan. 11. 17:12
 5/9 A kérdező kommentje:
Igen, ilyenre gondolok, hogy pl. nem ad normális fizetést, ezért egyre kevesebben dolgoznak neki, de ha adna, akkor lenne munkaerő és fel tudna lendülni, de ő inkább sz%rik bele, mert valójában nem is akarja, hogy menjen a szekér... És egyre csak nagyobbodik a káosz körülötte.
2017. jan. 11. 19:07
 6/9 anonim ***** válasza:
Ebben az országban szerintem úgy 10-ből 8 cég ilyen.
2017. jan. 13. 10:35
 7/9 A kérdező kommentje:
Akkor miért tűri mindenki?
2017. jan. 13. 12:13
 8/9 anonim ***** válasza:

sokan kénytelenek ilyen helyen dolgozni mert mást nem találtak. Csak sajnos hosszú távon ez nem működik. Bármennyire és gondolja valaki ez megy, úgyse megy.

Én is dolgotam ilyen cégnél, mindenki szétszéledt.

Egész egyszerűen minden nap mást gondolt a tulaj, össze vissza kapták az emberek a fizetést, volt aki hónap végén nem kapott. Most árulja a tulaj a céget, lelkileg össze van törve, és nem érti hogy ha szivatja az embereket azok miért nem nevetnek ezen, és jól érzik magukat ettől, mármint a beosztottak. Aki jött fiatal ehhez a céghez 1-2 hónap múlva úgy lelépett, el se köszönt senkitől. Volt egy fickó vezetőnek jött, 1. nap kézfogás mindenkivel, második nap már nem láttuk. Természetesen semmire nem volt pénz, és nem rózsaszín törölközőt akartam venni a mosdóba sárga kis virágokkal meg zenélő kukát. Kész.

2017. jan. 13. 13:08
 9/9 anonim ***** válasza:
Most olvastam neten hogy nagyon f@@sz cégeknek mondta valaki hogy "gondolják újra az üzleti modell-t", hát ez kb. az hogy menjél diliházba oda való vagy, mármint a tulaj.
2017. jan. 13. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!