Dolgoztatok már olyan helyen, ahol a tulaj célja az volt, hogy bedöntse a céget?
Én dolgoztam egy kivitelező cégnél, és mint kivitelező cég olyan volt a káosz amit nem lehetett elviselni.
Eon alvállalkozók voltunk, és persze mikor lejárt a szerződés az Eon-nal kaptunk is tőlük egy dokumentumot hogy többet nem akarnak velünk dolgozni.
Hát ha úgy vesszük akkor az is pénzkinyerés hogy hulladék fizetést ad, 70-80 nettókat.
Persze ezzel a cég beleáll a földbe, hosszútávon ez nem működik.
sokan kénytelenek ilyen helyen dolgozni mert mást nem találtak. Csak sajnos hosszú távon ez nem működik. Bármennyire és gondolja valaki ez megy, úgyse megy.
Én is dolgotam ilyen cégnél, mindenki szétszéledt.
Egész egyszerűen minden nap mást gondolt a tulaj, össze vissza kapták az emberek a fizetést, volt aki hónap végén nem kapott. Most árulja a tulaj a céget, lelkileg össze van törve, és nem érti hogy ha szivatja az embereket azok miért nem nevetnek ezen, és jól érzik magukat ettől, mármint a beosztottak. Aki jött fiatal ehhez a céghez 1-2 hónap múlva úgy lelépett, el se köszönt senkitől. Volt egy fickó vezetőnek jött, 1. nap kézfogás mindenkivel, második nap már nem láttuk. Természetesen semmire nem volt pénz, és nem rózsaszín törölközőt akartam venni a mosdóba sárga kis virágokkal meg zenélő kukát. Kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!