Munkaköri leírásnak mi értelme ha úgyis azt kell csinálni amit a főnök mond?
" hanem illegális behatolásért is"
első körben akkor már azt akinek feladata az én bejutásomat megakadályozni és épp az ő kifejezett kérésére megyek be...
de arra marha kíváncsi lennék ha egy ilyen eset lenne mit mondanának. én oda be nem léphetek. papír van róla.
és ugye "hivatalosan" senki nem is lép be akinek nem szabad. a céges biztosítás előírja hogy a cég dolga ezt megakadályozni belépésre jogosultak köre belépési ív és kulcsok.
szóval a cég soha az életbne el nem ismerheti hogy oda más is belépett: ha elismerné ugrott a biztosítás.
Na akkor nézzük.
Valami eltűnik.
Ki lépett be? Hát a józsi a feri. nekik szabad ugye oké.
meg még a lali-neki szabad? ja neki nem szabad! Ja igen, jobban belegondolva nem is lépett be... hiszen soha el nem ismerhetem hogy oda mást is beengedek épp én akinek a dolga ezt megakadályozni.
de ha lali be se lépett (mert nem lépett be ugye? nem, nem, hogy lépett volna...) akkor ugye ő nem is lophatott...
hát... nem..
na akkor nézzük tovább ki lophatott. a lali auz nem.
ellenvetés?
Nem vagyok naiv már az eredeti kérdésemből is látszik.
Pontosan tudom hogy a brábnernek van két oldala, és én a rossz oldalán vagyok.
Ennyi. Valaki szopat és valakit szopatnak.
Én az utóbbi vagyok.
De helycsere is lehetséges voltam én már munkaügyi bíróságon volt munkahelyem ellen és ott bizony nem én szoptam hanem én szopattam.
Megnyertem a pert és megkaptam a ki nem fizetett pénzeket + kártérítést is.
Szóval nem kőbe vésett ki a farok melyik végén áll.
"Nem vagyok naiv már az eredeti kérdésemből is látszik. "
Ebből ilyen nem látszik!
A válaszaidból viszont látszik a naivitás: A rendőrséget nem érdekelné nyomozáskor, hogy volt e írásos engedélye "lalinak", ha a többi bizonyíték szerint ő lopott. Szóval "lali auz" de!
Ha nem hiszed, bizonyítsad be élesben az igazad!
" ha a többi bizonyíték szerint ő lopott. "
és mi lenne a többi bizonyítélk? Hm? Hogy látta valaki hogy bemegyek? De nem láthatta senki még akkor se látta ha esetlen tényleg látta mert abban a piilantban a "tanú" akinek el kéne ismernie hogy látott egyben azt is el kéne ismernie hogy nem akadályozta meg belépésem holott ez a dolga -->> vagyis nem fogja mondani hogy látott.
mert azzal magát is kirúgatná.
de ha nem látott senki vajon mégis mi lenne a bizonyíték? kamera nincs kártya rendszer nincs...
de marha messzire kanyarodtunk eredeti kérdéstől hogy ha engem mondjuk kertésznek vesznek fel akkor mégis milyen alapon nyomják a kezembe a kalapácsot? Hát mi vagyok én ács?
Nem én kertész vagyok. Ha kalapács veygenek fel egy ácsot.
nekem ehhez mi közöm kérdezem teljes joggal?
Engem felvettek adott munkára hát végzem ami azzal jár és nem végzem ami azzal nem jár.
Azt végezze az akinek az a dolga.
Persze tudom miről szól ez: arról hogy a cég összeszarná magát ha 5 ft-ot is kiadna pluszba ha nem kell. Nem vesz az fel új embert helyette a meglevőkre pakolja azt amihez azoknak semmi közük.
Ennyi és nem több.
De ennek is vége hamarosan. Többen már felmondtak én is csak azt nézem hova vesznek fel és már itt se vagyok.
És akkor felharsan a cég siráma: munkaerőhiány! Fkluktuáció.... és nem értik miért... én elmagyarázzam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!