Megvolt az első fizikai munkahetem más is volt így?
Figyelt kérdés
Egész jó a munka, folyamatosan van mit csinálni van 3 szünetünk, igaz le kell dolgozni. Viszont van mikor 2-3 órát egyhelyben állok és szó szerint beállnak az ízületeim. Idővel ehhez hozzászokok izomzatilag vagy mire kell számítsak? Nem vagyok gyenge izomzatű egyszerűen ezt az egyhelyben állást nem bírom 2-3 órán át. Nektek milyen volt az eleje mikor fizikai melót csináltatok?2017. jan. 7. 13:08
1/16 anonim válasza:
Álló munkánál a nyak pár óra után fáj a legtöbb embernél, a többi egyénileg változó.
2/16 anonim válasza:
nekem kellett 3-4 hét mire megszoktam.
3/16 anonim válasza:
fizikai munka nem erősít.
eddzél hátat
azért elég szörnyű, hogy sokan úgy állnak a fájdalomhoz, mint amit könnyebb mogszokni, mint tenni ellene
4/16 A kérdező kommentje:
Nem erősít a fizikai munka? Ez hatalmas elszólás volt báttya.. :D A konditermi edzés is egy fizikai igénybevétel, az bezzeg erősít? Értelmes hozzászólásokat várok, nem olyanokat akik sosem dolgoztak :D
2017. jan. 7. 13:57
5/16 anonim válasza:
"fizikai munka nem erősít."
Ez nem igaz.
6/16 evimeri válasza:
Fizikai munka nem erősít? De a felfújt izmú macsók azok erősek mi? Nézz már meg pl egy kőművest, olyan szálkás izmai vannak. És azok nem eresztenek le, ha fél évig nem kondizik.
7/16 anonim válasza:
El fog múlni, de nem 2 nap, még csak nem is 2 hónap alatt.
8/16 anonim válasza:
2017 van és még a felfújt izmoknál jártok???????????
Nekem inkább legyen felfújt izmom, de legalább egy helyben tudjak állni fájdalom nélkül.
A fizikai munka nem erősít és szánalmas ez a kőműves Adonisz hasonlat a való életben. Már az is jó, ha megvannak a fogai
9/16 anonim válasza:
# 8
Miért ne erősítene a fizikai munka?Vagy szerinted mondjuk egy favágó nem erősebb egy irodai dolgozónál?
AZ IGAZ,hogy csupán csak fizikai munkával nem nagyon lehet elérni olyan kinézetet,erőszintet mint a célzottan arra irányuló edzéssel.De hülyeség azt állítani,hogy a fizikai munka nem erősít.
10/16 anonim válasza:
Szerezz be egy jó zselés talpbetétet, nekem anno az állómunkától a derekam fájt sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!