Hogyan jössz ki egyedülállóként albérletben (lakás) egy 140 ezer nettó körüli fizetésből? (Aki ennél többet keres az ne írjon)
Döntsd el, hogy mi a fontosabb egy lakás de közben nem tudsz normálisan kajálni, vagy egy szoba, de legalább van pénzed normális kajára.
Az elsőbe pár év és tönkremész, adok ennyi tippet.
Èn meg laktam inkább 4 èvig 2 emberrel egy szobában munkásszállòs hotelben ami rezsivel együtt volt 40ezer ès fèlreraktam pènzt, meg költöttem amire akartam, ettem rendesen, pedig èn sem kerestem sokkal többet 150-160 ezret.
Aki inkabb nem eszik rendesen es kifizet egymaga albèrletre 2/3-ad fizetèst az hülye szimplan.
Este 11-től kijárási tilalom. Két milicista járőrözik az utcán este, egyszerre csak az egyik felemeli a fegyverét és a szemközti járdán siető embert szitává lövi. Megszólal a társa :
- Megőrültél ? Miért lőtted le ? Még csak fél 11 van !
- Á, ismertem, messze lakik, nem ért volna haza !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!