Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Munka után mi az ami igazán...

Munka után mi az ami igazán kikapcsol? Mivel lazítasz?

Figyelt kérdés
2016. dec. 27. 15:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
67%
Kettőt dolgozom, ugyanennyit vagyok utána szabad. Első napon igyekszem letudni a kondit, ha nem kell autóval menni sehová, akkor egy sör vagy füves cigi.
2016. dec. 27. 15:11
 2/11 anonim ***** válasza:
Kábszer
2016. dec. 27. 16:23
 3/11 anonim ***** válasza:
netezek, cikket írok, elmélkedem, filmet nézek
2016. dec. 27. 17:36
 4/11 anonim ***** válasza:
46%
Sport, többféle. Tánc. Könyvek. Barátok Túrázás. Kiállításmegnyitók. könyvbemutatók. Színház.
2016. dec. 27. 19:12
 5/11 anonim ***** válasza:

Egy jó minőségű sörrel vagy pohár borral. Na jó, nem minden este, csak úgy heti 1x.

Péntek este egy jó kis táncolással szoktam kiengedni a gőzt. Amúgy meg játszom a gépen, vagy filmezek.

2016. dec. 28. 11:33
 6/11 anonim ***** válasza:
Sötétedéskor jól felöltözve kimegyek a kertbe, összegubózok a kutyusommal és negyed óráig csodálom a csillagokat. Nagyon imádom.
2016. dec. 28. 17:19
 7/11 A kérdező kommentje:

Uuhh, ez a csillagos mekkora ötlet!

Én is imádom ezt, de valahogy elfelejtettem.

Köszönöm a többi választ is, de jöhetnek még ötletek.

2016. dec. 28. 18:59
 8/11 anonim válasza:
Esetleg ha épp nem vagy sörös hangulatban, lehet kapni nyugtató gyógynövényteákat az is lelazit.
2016. dec. 29. 10:24
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha azt csinálhatom, ami éppen jól esik. Ha ahhoz van kedvem, akkor könyvet olvasok, ha ahhoz akkor gyakorizok, ha ahhoz, akkor csak bámulom a tv-t, ha ahhoz, akkor főzök, vagy sütök valamit. Ha stresszoldani kell, akkor elmegyünk a párommal squash-olni és szanaszét verjük egymást. :D Persze csak képletesen, de számomra ez iszonyat jó feszültség levezető. Szeretek csak úgy elmenni egyet sétálni a lakótelepen. Azt nagyon sajnálom, hogy felénk a csillagokat nem igen lehet látni. :(

Vidékről származom, ott az udvarból fürkészhettem a csillagképeket. Kicsit hátrébb sétálva a határba, ahol igazán nem töri meg már közvilágítás, vagy elektromos vezeték a látképet, ott olyan látvány tárul az ember szeme elé (főleg egy hűvösebb augusztusi éjszakán), amit sosem lehet elfelejteni. Minden városinak javasolnám kúraszerűen. Ez nagyon hiányzik.

2016. dec. 29. 22:46
 10/11 anonim ***** válasza:
9, a barátom Békés megyei és amikor hazavitt nyáron a szüleihez és megmutatta a csillagokat... a szavam is elakadt, csodálatos és megdöbbentő volt, hogy mennyi olyan csillag van, ami nem is látszik itt a fővárosban, de még nálunk sem (50 km-re élnek a szüleim Pesttől).
2016. dec. 30. 08:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!