Hogy ha utálom a főnökömet, és úgy érzem kikészülök miatta, érdemesebb otthagyni a munkát?
Egyértelműen hagyd ott, én is írtam az előző kérdésedhez is.
A gond csak az, hogy gondolom ezek alapján ez határozott szerződés, ergo nem igen tudod ott hagyni előbb, csak rendkívüli esetben...
Vagy eléred hogy ő is ki akarjon rúgni, és közös megállapodással azt hiszem előbb is ott lehet hagyni (de ennek azért nézz utána).
Sajnos nekem is volt ilyen, teljesen ugyanez a szitu ( csak a pénz legalább normális volt).A vége nagyon csúnya lett, ki sem akarta fizetni a fekete részét ( magyarul kb a felét). De volt annyira gerinctelen, hogy még a nyakamba is akart varrni valamit, amit tőlem követelt.. (Megjegyzem ezt míg abban a rövid időben ott voltam, másnál is bejátszotta.
Csak én nem hagytam magam, mert tudtam, hogy nincs igaza.)
Ne csináld ki magad, ne vegyél fel semmit ettől az embertől addig is, legyél passzív. Ha nem bírod, menj el táppénzre, vegyél ki szabit. Ha meg azt látod, hogy orrba-szájba szívat, te is megkérdezheted, hogy meg akar-e tartani, vagy nem szeretne,mert hogy neked ez jön le, és mondja meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!