Mégis miért létszükséglet a jogosítvány? Melyik munkához kell a futáron kívül?
Vezető beosztású irodista vagyok, avagy mérnök. 5 telephely tartozik hozzám és még sok más. A jogsi elvárás volt és kapásból a nevemre írtak egy céges autót, kizárólagos felhasználóként, amivel itthon parkolhatok. Van hogy 150 km-t autózok egy nap és mégcsak nem is értékesítő, kereskedő, vagy igeterjesztő vagyok.
Nem biciklizhetek, vagy buszozhatok a telepeink között, mert elmenne vele a nap. Jól jön, ha tárgyalásra kell menni, ha terepre megyek, vagy ha bárhova... Az én munkakörömet biztosan nem lehetne betölteni jogsi nélkül. Amikor elmondtam az interjún, hogy nem akadály, de Budapest környékén nincs nagy vezetési tapasztalatom, egy röhögő "majd lesz" volt a válasz.
De nálunk autózik a térinformatikus, az informatikus, a munkavédelmis, a beszerző, az ellenőrök, az összes vezető, a foglalkozás egészségügyis, de még az egyszerű fizikai dolgozóink is. Jobbat mondok, takarítónői állásra is jogsival rendelkező hölgyet keresünk, mert nálunk utazni kell a telepek között és autó van, de ember nincs annyi, hogy taxizni tudjunk bárkit is.
"Tőlem még egyik helyen se kérdezték meg érdekes... "
Mivel ez is képzés, bele kell írni az önéletrajzba.
Ha valaki beírta, nem kérdezem meg tőle, hogy van e neki, hiszen láttam.
Ha nincs beleírva, akkor nem kérdezem meg tőle, hiszen láttam a CV alapján hogy nincs. Vagy meg kellene mindenkitől kérdezni állás interjún, nincs e esetleg valami eltitkolt képzettsége, diplomája stb.?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!