Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mégis miért létszükséglet a...

Mégis miért létszükséglet a jogosítvány? Melyik munkához kell a futáron kívül?

Figyelt kérdés
Rengeteget hallom, hogy a mai világban létszükséglet. Ezt mégis mire alapozzátok? Eddig akárhány állásinterjún voltam, a kutyát se érdekelte, hogy van-e jogsim.

2016. dec. 15. 12:40
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nem fogok listat irni,haverom mernok,nemi is kell. Mennie kell hazakhoz, rendezvenyekre, erre-arra.
2016. dec. 15. 14:13
 12/18 anonim ***** válasza:
Folyt: es ehhez a mernok munkahoz valo dolgait nem viheti buszon. Nehez es sok. Nem csak irodban ulnek es tervezgetnek.
2016. dec. 15. 14:14
 13/18 anonim ***** válasza:
17%
Egy férfi jogosítvány nélkül nem férfi. Csupán egy ivarérett kisgyerek.
2016. dec. 15. 16:00
 14/18 anonim ***** válasza:
73%

Vezető beosztású irodista vagyok, avagy mérnök. 5 telephely tartozik hozzám és még sok más. A jogsi elvárás volt és kapásból a nevemre írtak egy céges autót, kizárólagos felhasználóként, amivel itthon parkolhatok. Van hogy 150 km-t autózok egy nap és mégcsak nem is értékesítő, kereskedő, vagy igeterjesztő vagyok.

Nem biciklizhetek, vagy buszozhatok a telepeink között, mert elmenne vele a nap. Jól jön, ha tárgyalásra kell menni, ha terepre megyek, vagy ha bárhova... Az én munkakörömet biztosan nem lehetne betölteni jogsi nélkül. Amikor elmondtam az interjún, hogy nem akadály, de Budapest környékén nincs nagy vezetési tapasztalatom, egy röhögő "majd lesz" volt a válasz.

De nálunk autózik a térinformatikus, az informatikus, a munkavédelmis, a beszerző, az ellenőrök, az összes vezető, a foglalkozás egészségügyis, de még az egyszerű fizikai dolgozóink is. Jobbat mondok, takarítónői állásra is jogsival rendelkező hölgyet keresünk, mert nálunk utazni kell a telepek között és autó van, de ember nincs annyi, hogy taxizni tudjunk bárkit is.

2016. dec. 15. 16:54
 15/18 anonim ***** válasza:
Tervező gépészmérnök vagyok, és 99%-ban az irodában meg a forgácsolóüzemben dolgozom, mégis előírás volt a jogsi, mivel előfordul, hogy ügyfélhez kell kimenni, vagy épp a pesti és a vidéki telephely között utazni.
2016. dec. 15. 17:48
 16/18 anonim ***** válasza:
Autóipari gyártás, a logisztikusoknak, a beszerzőknek, a mérnököknek, tecknikusoknak vevőhöz, beszállítóhoz, másik telephelyre kell utazni elég gyakran, a gondnoknak meg ki kell vinnie átnézésre, szerelésre, gumicserére a céges kocsikat, sőt még a könyvelők is utaznak navhoz, ill a cégcsoport könyvelési központjába
2016. dec. 15. 22:01
 17/18 anonim ***** válasza:

"Tőlem még egyik helyen se kérdezték meg érdekes... "

Mivel ez is képzés, bele kell írni az önéletrajzba.

Ha valaki beírta, nem kérdezem meg tőle, hogy van e neki, hiszen láttam.

Ha nincs beleírva, akkor nem kérdezem meg tőle, hiszen láttam a CV alapján hogy nincs. Vagy meg kellene mindenkitől kérdezni állás interjún, nincs e esetleg valami eltitkolt képzettsége, diplomája stb.?

2016. dec. 16. 19:47
 18/18 anonim ***** válasza:
53%
Én is egyszerű irodai assztisztens voltam, akkor is kellett a jogsi, mert sokszor el kellett menni alkatrészért, gépeket javíttatni, volt, hogy a terepen szerelésben is segítettem. Volt céges autó, amit mindenki használhatott, ha szüksége volt rá.
2016. dec. 17. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!