Miért piszkál a kollégám?
25 éves lány vagyok, van egy idősebb nő kollégám, aki állandóan kritizál. Olyanokért szól, amit szoktam csinálni, szemembe mondja, hogy ez kellene, mikor sokszor épp előtte foglalkoztam azzal, amit mondogat. Ha olyan ruha van rajtam, ami neki nem tetszik, állandóan mondja, ha úgy látta, hogy felszedtem valamennyit, állandóan mondja. Kinézetemről beszél más kollégáimnak, hogy szerinte ez meg az meg amaz. Ha a megbántás a célja, nem ér el vele semmit, van párom is, szóval hidegen hagy, hogy ő mit mond.
Néha meg okoskodik, máskor meg normálisabb. De ha van miért beszólni, nem röstell kihagyni. Most szerintetek?
Szerintem unja a munkáját és valamivel fel akarja "dobni" a napot. :)
Vagy ha nem is feldobni, de feszültség van benne, mert semmi kedve azt a munkát csinálni amit kell és így adja ki magából.
De hogy a munkáját unja az tuti.
Kritizálhatna mást is, mondjuk politizálhatna akár, hogy ne a közvetlen környezetét bántsa, de ahhoz gondolom nincs meg az elegendő ész. De akkor meg kritizálhatna tv-műsorokat, mondjuk próbáld ilyen irányba terelni a szót, hátha ilyen témában ki tudja magát "dühöngeni" feszkómentesíteni és így hátha téged békénhagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!