Taxit fizetni egy dolgozónak mert elromlott a kocsija? Miért csak kocsival lehet bejárni? Ezek szerint ezek után minden dolgozó tarthatja a markát hogy fizessék neki a taxit?
Eldobom az agyam. Kolleganő bevonaglik és közli elromlott a kocsija ezért taxival KELLETT jönnie, itt a számla tessék kifizetni neki.
Nézem ez most valami vicc? De nem vicc: kifizették neki.
És itt dobtam el az agyam.
Mi az hogy taxival kellett jönnie? Miért, busz villamos nincs? Bringa nincs?
És egyáltalán: mi az hogy fizessék ki neki? Edzek szerint az összes dolgozó én is akár állhatok és tarthatom a markom hogy fizessék a taxit?
Hát ha az egyiknek jár , akkor jár a többinek is, nem?
Hát aki városon belülről jár és KELL neki a taxi akkor aki más településről jár (mint többen én is) hát akkor annak hatványozottan kell!
Hát már bocsi ha én be tudok jönni vonattal meg busszal vidékről másnak se kéne a valagát taxival vontatni városon belül, de ha azt is teszi az az ő dolga. Mi köze ehhez a cégnek? Kifizetik neki? Mire fel?
Halál komolyan tervezem egyik reggel bemenni és közölni itt a taxiszámlám tessék szépen perkálni. Hát ha az egyiknek jár nekem is jár nem?
Erre nálunk nagyon frappánsan válaszoltak: az utazás térítése "bele van építve a bérébe". Na természetesen nem taxi, hanem bkv bérlet volt, de még ez is szúrta pár ember szemét.
Nos, nálatok nem tudom, mi a helyzet. Ha a kolléganő benzinét a cég állja (ez reális is lehet), akkor egy-egy ilyen alkalommal lehet, hogy belefér neki a taxi :\
És de, van bkv, de nehogymár csórikám bkv-val menjen, még eltéved.
Ok, jobban vagy, hogy kiírtad?
Amúgy meg mielőtt hülyeségeken töröd a fejed, talán tudni kéne, hogy mi van a munkaszerződésében. Igen, lehet, hogy jár neki.
Már bocs, de ha ő bement és ki tudta magának bulizni, ahhoz neked mi közöd meg mit vered a nyálad?
Te vagy a balek, mert nem állsz ki magadért.
Szerintem szólj, hogy önként lemondasz minden jogodról, ingyen is dolgozol :D
Kajak megáll az eszem, hogy ekkora egy droid valaki :D
" ki se meri nyitni, mert fél hogy kirúgják!"
Eltaláltad.Így van. De hát hol írtam én ennek ellenkezőjét?:
Azt mondtam "tervezem hogy". Csak tervezem...
"Kajak megáll az eszem, hogy ekkora egy droid valaki"
Na gyere csak be hozzánk látsz itt 30+ hozzám hasonlót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!