Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Annyira tanácstalan vagyok,...

Annyira tanácstalan vagyok, mit tegyek?

Figyelt kérdés
az utóbbi időben egyre jobban elveszettnek érzem magam... A tanulással se úgy haladok ahogy kéne, célom sincs hogy hová akarok menni, már minden szóbajött de egyikben sem látom magamat. Olyan senkinek érzem magam, céltudatosság nélkül. Más is volt már így? 18l
2016. nov. 26. 17:55
 1/7 anonim ***** válasza:
33%

A mostani lúzer fiatalok sok százaléka ilyen.

Én nem tapasztaltam ilyesmit.

K**** nehéz lehet kipróbálni új dolgokat és rájönni arra mit szeretsz és afelé menni.

2016. nov. 26. 17:58
 2/7 A kérdező kommentje:
köszi a lúzerozást :D
2016. nov. 26. 17:58
 3/7 anonim ***** válasza:
2016. nov. 26. 18:04
 4/7 anonim ***** válasza:

Ha célt akarsz, akkor találd ki, hogy mi az a terület, ami érdekelhet. Találd meg azt a szegmensét, amit meg is fizetnek!

És így soha többé nem kell "dolgoznod".

Tehát ne szakot keress: irányt.

2016. nov. 26. 18:06
 5/7 Max0007 ***** válasza:
27%

Hogyne gyakran velem is előfordul. Nem tudom hogy vagy vele de valamivel kösd le magad. Nekem ajánlották az animéket. Nem sokára a Full Metal Alchemist-et fejezem be.

Vagy valami hobbi barátok. Amúgy a téli hónapok nagyon ilyen depisek nekem is.

2016. nov. 26. 18:08
 6/7 anonim ***** válasza:

Más is volt-e így?? Ebben az elbatlázott társadalomban szinte semmi nincs a helyén... Hogy a 'csába lehetne 18, vagy 22 évesen tudni, mi akar lenni az ember...? Mármint a többségre értve. Mert nyilván akad, aki már 5 évesen tudja, mit akar, és esetleg élete végéig meg is marad ugyanaz az ambíciója. Akad, aki pont 16-20 évesen jön rá. De a többségnek idő kell, általában 24-26 évesen jön rá a többség, esetleg még később.

És ez normális! Komolyan mondom! Idő kell megérni, sok mindenre. Ebben semmi rendellenes nincs.

Nos, a társasalom az iskolarendszer stb nem igazodik ehhez, sajnos. Hajaj, és ha csupán a társadalmon múlana... A szociális rendszer, az éhezés, az esélyegyenlőtlenségek, lehetne sorolni...

2016. nov. 26. 18:50
 7/7 anonim ***** válasza:

Oh, én is így éreztem, de még később is..

Aztán mostanra már inkább úgy érdemes feltenni a kérdést: Mégis honnan a francból tudhatná egy 18-20 éves manapság, hogy merre tovább?

De komolyan. Nem tudják ám sokan, és az iskolában ülve nehezen is fogod tudni. Tudod hogyan lesz meg? Ha elkezded, és rájössz a majd mi mennyire köt le, mi az ami megy-nem megy. Nyilván tapasztalás közben, nem az iskolából fogod tudni, ne aggódj.

Régen én is azt hittem, hogy nekem x terület kell, mennyire király, -ahogy kívülről meg a filmekből látszott.

Aztán HALÁLRA UNTAM, és sok száraz része volt, na meg a munka árny oldalairól sem meséltek. egyenesen utáltam.

25 vagyok. Annyit értem el, hogy a szakma egy részét kizártam. :) Egy kicsit másik részére meg most fogom megtudni, ha nem lesz jó, vagy elbukok, van c tervem is.

Javaslom mindig legyen B és C terved is. Bármi alakulhat még. És ezen kár aggódnod, csak nagyon kevesen tudják nem hogy 18, de húszon évesen, hogy mi is a nekik való hely/terület.

2016. nov. 30. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!