Szerintetek is rosszul tettem, hogy nem fogadtam el ezt az esti munkát?
Figyelt kérdés
Fiatal nő vagyok, iskola mellett keresek munkát, találtam egy délutánit, de sajnos késő este kellett volna dolgoznom aztán buszozni, vonatozni 1 órán keresztül haza. De az állomások már így nappal is tele voltak ordibáló részegekkel és egyszerűen nem mertem elvállalni. Mindenki most azt vágja a fejemhez, hogy milyen hülye voltam, hogy csak ezért nem vállaltam el. Szerintetek igazuk van?2016. nov. 23. 15:46
2/3 anonim válasza:
én megértem miért nem vállaltad el, majd lesz másik lehetőség ami jobb lesz mint ez. tényleg rizikós lehet este közlekedni, amikor már kevesebben vannak a vonaton.
3/3 anonim válasza:
Majd megtanulod, hogy teljesen mindegy ki mit mond/gondolod a TE helyzetedre, mert más nem a te helyedben van. Te tudod, hogy mi az ami belefér neked, és mi az ami nem. Nincs ezzel gond, hogy ezt nem akartad bevállalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!