Tényleg csak az irodai dolgozók érnek valamit?
Ugye pl az újságcikkeket nézzük, ha van egy munkahellyel kapcsolatos téma benne, akkor munkahelynek az irodát említi meg, vagy mintha alap lenne, hogy ülőmunkát végez az olvasó, magyarul irodai munkát. Ha van cikkhez kép csatolva akkor egy iroda látható a képen. Miért csinálják ezt az újságírók, mintha csak irodai munkák léteznének és azt hiszik hogy minden olvasó irodai munkás? Komolyan nem értem ezt.
Meg van olyan teszt hogy nézze meg az olvasó milyen a munkahelyi asztala, az alapján leír egy jellemzést, de aki nem irodában dolgozik annak nincs asztala... vicc komolyan és nem értem miért van ez.
80 ezer? 92 a minimálbér! Jóval 150 fölött keresnek minden irodán, ha nem még többet. Ne sajnáltasd már magad.
Igazad van 12 óra semmittevésben is el lehet fáradni.
7-es: Ha te biztonsági őrként annyira ráértél, hogy egész nap az irodistákat figyelted, hogy dolgoznak-e, akkor ezek szerint te sem dolgoztál semmit! :P
Úgy "szeretem" az ilyen embereket, mint te, akik egész nap mást se csinálnak, csak azt figyelik ki mit csinál. Aztán panaszkodnak, hogy "ó nézd már a Peti már 15 perce kiment cigizni és még mindig nem jött vissza"... ja csak ha ők baromira dolgoznának, akkor nem lenne idejük arra, hogy a többi embert figyeljék, na meg mellé még az órát is, mert ezek mindig percre pontosan tudják, hogy ki mikor kelt fel az asztala mellől, mikor jött vissza, stb. Érdekes, hogy nekik annyi szabad idejük van, hogy ráérnek másokat megfigyelni, de az nem gond. Ha meg másnak akad szabadideje mondjuk vécére menni vagy kávézni, akkor az már lusta, mi? :D
Biztonsági őrként nekem az volt a dolgom hogy figyeljek.
Nem tudom hol lehet ez a munkahely, ahol ennyire dolgoznak az irodisták, de ilyen szerintem csak a mesékben létezik. Jó persze mindenki keményen dolgozik, még ha nem, akkor is azt állítja.
De látom te is nagyon dolgozol, ha munkaidőbe ráérsz a gyk-n lógni :D
A minimálbér pedig 92 000 nettó.
"Az egyik tarkóra tett kézzel, hátradőlve kb. 1 órán keresztül úgy ült és üveges szemmel a semmibe révett. A másik szembeülő csaj, 1 órán át csak facebookozott. Meg liter számra lötybölik a kávét. És ezért a semmittevésért raknak zsebre havi 200 ezer forintot."
És ha így van, erről ki tehet? :) A dolgozó, vagy a cég? Lehet gondolkodni. Én is elmennék ilyen munkahelyre. Ha van az a hülye vég, aki ezért fizet, ráadásul jól is, miért ne?
Amúgy meg van ahol irodában ez meg, máshol meg megszakadnak. De pont a biztonsági őri munka az, ahol 90%-ban semmit nem csinálsz, csak nézel ki a fejedből és unalmadban lesegeted már a többi embert. Tudom, mert beszéltem munkám során nem egy biztonsági őrrel, és egy haverom is az. Szóval ne legyünk irigyek a másikra. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!