Lányként kamionos akarok lenni. Szerintetek mennyire megoldható ez?
Kiskorom óta kamionos szeretnék lenni, bár idő közben hanyagoltam kicsit és más foglalkozásokban gondolkoztam de annyira semmi nem fogott meg és valamit meg nem akarok azért csinálni mert "muszáj".
Apukám már lassan 25 éve kamionozik, régen nagyon sokat jártam vele főleg szünetekben. Akkor még belföldön dolgozott, pár éve már külföldön. Nagyon szerettem vele menni, mindig figyeltem, hogy mit csinál és kérdezősködtem is. Szerettem hallgatni amikor cb-n beszélgetett másokkal és megálltunk meginni valamit. Már 10 évesen megtanított kamiont vezetni rakottan és üresen is és tudtam is úgy, hogy ő közben a másik oldalon az ülésben ült. Persze nem olyan úton ahol mások is közlekednek. Hiányoznak nagyon ezek az idők. Azóta lett barátom aki bár nem kamionos de teherautóval jár. Most már vele járok sokat. Szeretek úton lenni és mindig figyelem az utat, a forgalmat. Fárasztónak fárasztó de kirándulásnak fogom fel pedig csak a közelben vagyunk de van amikor egy nap megyünk alig 400km-t. Még ha messzebbre kéne menni új helyekre az jobb lenne.
Az a baj, hogy idővel családot szeretnék és szerintem az anyaság és a kamionozás nem igazán működik együtt. Vagy igen? Szerintetek?
"6-os, ha a hülyeséget fájna, te ordítanál.. Amíg nem tudod mi újság addig inkább csend."
Lehet nem tudom mi újság, de bármikor levizsgázok csont nélkül egy C+E Büből, 561-ből, küldeménydarabos vagy tartányos ADRből. Lehet azt is tudom mi az a tachográf ami nagyon nem egy CD szerű izé és akad némi rálátásom a közúti áruszállításra.. :D
Ne haragudj meg, de ha ekkora ordas nagy fsságot írtam volna mint te, akkor magamat inteném inkább csendre :D
A #10-esnek:
"nem is a családdal van a gond, hanem a kollégákkal. Waberersnél vagyok,"
Tedd a szívedre a kezed, a háromezer pár száz kollégád közül hányat ismersz személyesen és hányat tartasz jó arcnak? Biztos neked is feltűnt, hogy akad ott azért román, igénytelen, buta sofőr is szép számmal. Látod, ha nem lett volna ott a szotyis csaj, akkor hozzád sem mentek volna oda... A csaj meg valszeg már megunta, hogy azért mert nőből van hirtelen 3000 cimbiző akad. Én is unnám :)
A waberers egy trágyadomb, a telephelyeken belül nem képesek köszönni egymásnak, életunt zombik kóvályognak fel-alá ott.
Barátságtalan, rideg, sz.r egy cég. Ráadásul levonják azt is, amin máshol csak röhögnek.
Több cégnél voltam, volt, ahol hétvégi bulikat szerveztek, összejöveteleket, stb.
De általában idegesítettek a sofőrök, kevés normális volt, mind egy életunt, depressziós, mogorva akárki.
Talán emiatt is hagytam még ott az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!