Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Infóznátok magatokról egy...

Infóznátok magatokról egy volt kollégának az alábbi esetben?

Figyelt kérdés

A munkahelyemen volt egy kolléga, akivel sokat beszélgettünk, néha találkoztunk is a magánéletben, amolyan imerős féle kapcsolat lett, barátinak nem mondhatnám a részemről.

Amikor eljöttem erről a munkahelyemről, mert összevesztem a főnökkel, aznap ez a kedves kolléga azt sem kérdezte meg tőlem este(szinte minden este is beszélgetünk), hogy vagyok, hogy viselem(itthon majdnem bőgtem), mik a terveim ezek után (tudja, hogy van másodállásom)stb, pedig örültem volna, ha valaki meghallgat, vagy pár szót is beszélnénk. Egyszerűen eltűnt pár napra..

Később, amikor hivatalosan is lerendeztük a felmondásom, aznap írt, hogy sajnálja, hogy már nem vagyok és arról faggat, hogy átmegyek e a másik m.helyemre napi 8-ba, mennyit fogok keresni, mit csinálok. Szóval egyáltalán nem baráti érdeklődésnek tűnik, hogy a fizetésemről, stb érdeklődik csak.

Ti válaszolnátok neki egyáltalán ezek után??

2016. nov. 4. 08:23
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

oké, úgy ahogy válaszoltam neki, mindenesetre tudom ő is olyan, aki eltűnik ha a másiknak szüksége lenne rá. ezért nem lesz barátom soha.

beteg a főnök, a többiek tűrik, én nem, ennyi csak az indok.

pl azt is megmondja a fériaknak, hogy ülve kell pisilniük

nekem elegem lett olyanokból, pl ha hibázik a főnök, akkor a dolgozóra fogja, vagy nem ad elég munkát és akkor rád keni hogy nem vagy önálló, vagy amikor sok munkát ad és végre tudsz folyamatosan dolgozni, akkor szószerint gúnyol, hogy ó de önálló vagy, haladás.., ha akkor marhaságot mond, mint egy ház, csendben bólogatva kell hallgatni mert nem tűr más véleményt, szünetben is zaklat, hogy miért kávézol pl at hiszi unalmas neked a munka..., igazából én soha nem hagytam magam, mások meg csendben csicskulnak és egyre jobban elmérgesedett a kapcsolatunk, a végén már nagy balhé volt.

2016. nov. 5. 07:33
 12/17 A kérdező kommentje:

és minden mondatát úgy kezdi, nem jól mondtad, nem jól tudod, erre elmondja ugyanazt amit te mondtál..

preztízs kérdést csinál abból, ha pl te jöttél rá hol mi a baj a munkafolyamatban, kikéri magának, hogy ő jött rá, meg stb

igazából a munkát imádtam, csak a főnök lehetetlenít el nem hagy dolgozni, beszól, stb

2016. nov. 5. 07:38
 13/17 anonim ***** válasza:
Elolvastam az első kommentedet is, de nem említetted, hogy a visszautasításodból sértődés vagy egyéb lett volna, szóval még mindig nem értem, hogy miért olyan kényes téma az, hogy elmész-e a másik munkahelyedre, meg egyebek.
2016. nov. 5. 12:38
 14/17 A kérdező kommentje:

valakinek megszűnik a munkaviszonya, maga alá kerül és annyit nem kérdez meg, mi van a másikkal, de pár nap múlva meg arról faggatja mennyit keres a másik helyen.

mit nem lehet ezen érteni, mi a kiakasztó benne?

2016. nov. 5. 13:16
 15/17 anonim ***** válasza:
De minek kérdezné, hogy mi van veled azonnal, ha egyszer nem vagytok barátok? Te írtad, hogy amikor hivatalosan kiléptél akkor írta hogy sajnálja. Egy nem baráttól én sem kérdezgetném már a felmondása napján, hogy hogy érzi magát.
2016. nov. 5. 13:43
 16/17 A kérdező kommentje:

mert addig mindig beszélgettünk kivel mi van, ő hogyan halad a maszek meloval, mit eszik vacsorára, mikor találkozunk, meg megannyi minden.

írtam, hogy többet is akar tőlem, most is kedvesen szólítgat, hiányzok neki, stb.

plusz magamból kiindulva is, ha valakivel történt valami lesúlytó aminek még szemtanúja is voltam, én megkérdezem a másikat hogy van, hogy bírja, vagy meghallgatnám. nem eltűnnék hirtelen..

2016. nov. 5. 13:49
 17/17 A kérdező kommentje:
*lesújtó
2016. nov. 5. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!