Van itt olyan, aki heti 50-60 órát dolgozik/dolgozott? Hogy bírjátok/bírtátok?
Sajnos szombattól napi 10 órát kell dolgozzak (ugyanannyi pénzért-500FT/óra, nem bejelentett munka), és örülhetek, ha 1 napot ki tudok verekedni magamnak szabadnapnak. 2 napot akarok-vagy hármat, úgy meglenne a heti 40 óra-, de az sajnos bajos, itthoni körülmények miatt (akit érdekel, erről lenne szó: http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gye..
Plusz emellett van egy másik állásom, amit imádok-hivatásomként gondolok rá, csak sajnos fizetést nem kapok érte, így az "nem számít munkának, minek foglalkozol vele?" Nem tudom hogyan egyeztethetném össze ezeket, és őszintén szólva, kétségbe vagyok esve...
Akik így dolgoznak/dolgoztak, hogy bírták? Hogyan vezettétek le a stresszt? Hogy bírjátok mentálisan? Mennyit tudtok aludni? Van esetleg valamilyen módszeretek, hogyan osztjátok be az időtöket?
nem bejelentett munka akkor ne is lepődj meg ezen.
Keress egy bejelentett munkát.
Még akkor se tolnám 60 órát hetente a talicskával tolhatnám haza a pénzt.
Elolvastam a másik kérdést is
Arról a munkahelyről menekülj, már az 500 ft/óra is nevetséges kb ennyit kap egy biztonsági őr is akinek alig van dolga (persze azt is bírni kell nem leszólás) Ennél még a gyár is jobb szerintem.....
Anyád meg........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!