Egyetemisták ki mit, és mennyit dolgozott a nyáron?
Középsulis vagyok, nem egyetemista. :)
Mekiben dolgoztam tavaly nyáron és idén a suliidő alatt heti 29-30 órában. A mostani nyáron pedig 105 óra szakmai gyakorlaton vagyok túl,ez egy ruházati boltban volt. Két hete pedig egy tankönyvcsomagolós diákmunkán vagyok. Ez szeptember közepéig tart elvileg. Dolgos nyár. :D
Oké nem baj ha tágul a kör. Azért írtam egyetemet, mert nekik szokott ciki lenni sokszor a meló. Sokan, sokfelé még nulla óra szakmai gyakorlattal is kerültek ki és kerülnek ki ha tehetik. :O
Pedig a jól elvégzett munkának legalább magadban kell lennie értékének lennie. 15-16 éves korom közt én például műhelyt söpörtem és szerszámot - hordtam már például, hogy mi az hogy nem doktorálok le? - erre elvették a zsebpénzem. Már előbb is, de nagybátyámtól nem vártam, hogy mindet ő fizessen ami nem otthoni, aki amúgy kvázi a második apám.
Most meg jövőre leszek osztatlan képzésben 4. éves egyetemista, de 5*12 órában bolti kereskedelmi "asszisztens" vagyok kvázi tanácsadó, tervező software kezelő és eladó, + csop. vez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!