Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Van itt valaki aki 24 vagy 25...

Van itt valaki aki 24 vagy 25 évessen alig dolgozott még mert nem talált munkát?

Figyelt kérdés
2016. júl. 7. 22:03
 1/8 anonim ***** válasza:
83%
Van nem egy olyan ismerősöm aki 26-27 éves korában kezdett el dolgozni, és nem azért mert doktornak készült...
2016. júl. 7. 22:12
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Van.
2016. júl. 7. 22:26
 3/8 MZ.per.X ***** válasza:
61%
Én 25-26 évesen kezdtem el dolgozni, egyetemet félbehagyva, aztán újra megpróbáltam, de csak nem ment, és most újra dolgozok 27 évesen.
2016. júl. 7. 22:45
 4/8 anonim ***** válasza:
60%
Nem azért, de kiléptem a suliból, és egyből találtam munkát, ahol aztán tényleg a legalja dolgozik, de legalább munka. Lejjebb kell vinni a lécet, és a gyorséttermek máris tárt karokkal várnak. :D
2016. júl. 8. 18:02
 5/8 A kérdező kommentje:
Dolgoztam már nem egy helyen de mindig szezon munkát vagy hébehoba munkát fogok ki.
2016. júl. 8. 18:25
 6/8 anonim ***** válasza:

Még 40 éves nőt is ismerek, aki alig dolgozott valaha az életében. Anyukája tartja el őt is, meg az alkoholista apját is és ez teljesen rendben van szerinte.

Mondjuk ő simán találna munkát, csak azokat nincs kedve elvégezni, mert úgy érzi, hogy túl nehéz neki.

2016. júl. 11. 18:18
 7/8 BiTOPro97 ***** válasza:

18 évesen helyezkedtem el, távmunkára, svájci (berni) interjúval és bécsi leányvállalthoz vettek fel, egy (Svájci-Német céghez) a szakmámban amiben most tovább tanulok egyetemen, mivel hajadon vagyok ezért oda (Ausztria) is kell adóznom. De 15-16 évesen már dolgoztam nagyapámnál, 16 éves koromtól minden szabad délutánomon, amikor nem nyaraltam külföldön.

Vicces mert 19 évesen már itthon is aktív cég tulajdonos voltam. De a kinti béremből élek, a cégekből nem veszek ki pénzt. Most pár hónapja egyik cég autóját használom, de van saját új örökségből. Évi két részben 6,5 hónap munka van a munkahelyemen, de simán és jól meg lehet belőle élni Budapesten.

2016. júl. 31. 22:58
 8/8 anonim ***** válasza:
Aki mostanában nem talál munkát, az valamit nagyon rosszul csinál. Nem azt mondom, hogy álmai munkáját találja meg kapásból, de ha csak simán dolgozni szeretne és kész, akkor már hétfőtől dolgozhatna legalább 100 helyen.
2016. aug. 31. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!