Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ez arra akar utalni, hogy a...

Ez arra akar utalni, hogy a kedves kolléganő kíváncsiskodni akar felőlem is?

Figyelt kérdés
Új vagyok a munkahelyemen és van egy pletykás kolléganőm, aki szinte mindenkivel összeül és dumál. Többször észrevettem, hogy amikor arra jár engem is figyel, szemkontaktust keresi velem vagy szimplán bejött és mondott valakiről valamit így félhalkan megjegyzésként és rámnézve mosolygott mintha önigazolást várna. Felőlem is próbál vajon kiszimatolni valamit, ha figyel? :D

2016. okt. 31. 21:22
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Biztos. Ha a szemkontaktus idején rápillantottál volna, akkor már régen a hálójában lennél. Az ilyeneket messze elkerülöm. Köszönök, aztán megyek, mert dolgom van. Ja, ha emlegeti Mariskát, akkor: igen? Nem tudtam, de tudod Pirikém, nekem aztán mindegy, az ő dolga, ő tudja. Vagy: nem is ismerem Magdikát, ebben nem tudok véleményt formálni.

Ennek is megvan a hátránya, mondták már vissza nekem, hogy mivel nem vagyok pletykás, hááát, a közvetlen kolléganőimnek nem én vagyok a kedvence. Sebaj, vannak más kollégáim, akinek viszont én. :)))

2016. okt. 31. 22:57
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Próbálja kiszimatolni mennyire lehet behálózni az "éjszakai ugatóláncba", akarom mondani a folyosó hírekbe. Ha összenézel vele, visszamosolyogsz, helyeselsz, stb., akkor tudni fogja, hogy jó alany vagy, mehet hozzád is pletykálni.

Én elkerülném ezeket az embereket. A felszínes jó kapcsolatot lehet ápolni, de ne ásd bele magad a pletyka láncba. Én a cégünknél ebből nagyon kimaradok, még is mindig minden körbe ér és persze eljut hozzám is. Őszintén meglepődök olykor, aminek hangot is adok: "Tényleg? De komoly... Nem is tudtam." És részemről itt le is van zárva. :)

2016. nov. 1. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!