Hogy lehet, hogy valaki kórházban dolgozik minimálbérért segédápolóként, közben mégis most a minap megjelenik fél milliós fogszabályzóval a szájában?
Piszkálja a bögyödet, ugye?
Kérdezd meg tőle. Talán elárulja a titkát és akkor neked is lehet félmillás fogszabid, meg saját lakásod.
Esetleg segítheti a család, vagy sokat gyűjtött rá.
Nekem gyerekkoromban volt fogszabályzóm (a szüleim fizették), és elcseszték vele a fogzománcomat, és idővel az alsó fogsorom visszaállt eredeti állapotába, de most már mindegy, én egyszerűen csak a saját rossz tapasztalatom miatt kételkedek a hasznosságában. De akad olyan ember, akinek talán mégis segít valamit, biztos vagyok abban is, hogy mára sokat fejlődött (és szerintem még fog is fejlődni), így még ha én kísérleti nyúl voltam is annak idején, most már talán kevesebb embernek szúrják el. Neked meg amúgy sincs semmi közöd mások pénztárcájához.
1. verzió: Lehet, hogy a szülei az egészségügyben dolgoznak, és kiderült, hogy ő nem lesz orvos, mert nem menne neki az egyetem, de berakták, hogy dolgozzon valamit.
2. verzió: Lehet, hogy hivatásként gondol a szakmára (Ismerek két ilyent, az egyik egy jól fizető vendéglátós állás (kisfőnök egy jól menő szállodában) helyett ment a kórházba, mert azt jobban szerette csinálni. Volt egy másodállása is de az is minimálbéres másodállás.
A másiknak meg a főállása volt a segédápoló, és abból próbált meg megélni.
#4"Talán régóta keményen dolgozik érte és félretesz rá."
Ne legyél már képmutató.. ezt te sem gondolhatod komolyan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!